Velg en dør- og vindusekspert

Velkommen til Ekte Tre AS, din dør- og vindusekspert! Med et fokus på bærekraftig produksjon og materialer av høy kvalitet, kan du være trygg på at du får produkter som både ser flotte ut og er miljøvennlige. Ekte Tre tilbyr også tilpasninger etter dine spesifikasjoner og behov, og har en meget kunnskapsrik kundeservice som alltid er klar til å hjelpe deg.

Bris Eik hvitoljet er en kvalitetsdør som du får hos Ekte Tre.

Kvalitet er et godt miljøvalg

Det er ikke så lett å bestille byggevarer på nett, men Ekte Tre veileder deg gjerne.

Når du skal kjøpe nye vinduer og dører, ønsker du selvsagt produkter av høyeste kvalitet som varer i mange år, og det er nettopp det Ekte Tre leverer. Med årelang erfaring i faget, kan vi garantere at våre produkter holder en suveren kvalitet. Vi er opptatt av å levere produkter som er bærekraftige og har minimal påvirkning på miljøet, så hvis du vil ha produkter som holder lenge er Ekte Tre et trygt valg.

Hvordan velge dører og vinduer?

Er vinduene dine fra 80-tallet? Da bør du tenke på å skifte de ut snart.

Er du på jakt etter et stilfullt og funksjonelt vindu til boligen din? Enten du foretrekker klassisk eller moderne design, er det viktig at vinduene passer til boligen. Kanskje du allerede har gamle vinduer du ønsker å erstatte? Våre trevinduer med aluminium utvendig er et utmerket valg for deg som ønsker en enklere vedlikeholdsrutine, samtidig som du får en tidløs estetikk til boligen din.

Bris Eik dørblad hvitoljet

Bris Eik dørblad hvitoljet. Dørbladmål: 826X2040.

Bris Eik hvitoljet er en dør med høy kvalitet. Den er produsert med en unik massiv heltre kjerne som gir den en utrolig formstabilitet og lyddemping. I tillegg til den stilige malte utgaven, kan Bris-serien også leveres i elegant lakkert eik eller i samme farge som ditt nye parkettgulv. Og det beste av alt, alle innerdørene kan tilpasses til spesialbredde og høyde, slik at den passer perfekt til ditt hjem. Døren leveres med låskasse og nøkkel. Karm og dørhåndtak må kjøpes i tillegg.

Trenger du hjelp med bestillingen?

Det er ikke så lett å bestille byggevarer på nett. Vi kan hjelpe deg slik at du får med tilbehør og frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk!

Scanflex Bris dempet sort 

En moderne dør med lyddempende kjerne.

Opplev elegansen og kvaliteten til Scanflex Bris – den ultimate massiv heltredøren med en moderne glatt overflate. Den har en egenutviklet formstabil og lyddempende kjerne som gjør at du vil oppleve en overlegen lydisolasjon og holdbarhet. Bris er malt med høykvalitets maling og kommer i en rekke moderne farger som standard, men vi kan også produsere den i nesten alle NCS-farger på bestilling. Velg Scanflex Bris for å gi hjemmet ditt en unik og elegant atmosfære.

Send inn din forespørsel så gir vi deg et komplett tilbud med tilbehør og frakt.

Innerdører i Eik 

Elegant dør med mye spill i treverket.

Disse dørene passer inn i et stilrent miljø. Bris Eik hvitoljet er en elegant dør med et levende spill i treverket. Bris passer godt inn i moderne design.

Hva er U-verdi?

U-verdi forteller noe om hvor godt vinduet eller døren isolerer og om det slipper ut mye varme. Lavest U-verdi er best. Det stilles ulike krav til U-verdi i nye og eldre hus. Eldre hus skal ikke ha vinduer og dører med en U-verdi som er større enn 1,2, og nye boliger må ha en U-verdi på minst 0,8. Anbefalinger fra Enova er at du kjøper dører og vinduer med en U-verdi på 1.0 eller bedre når du skal bytte vinduer i et eksisterende hus.

Ekte Tre har et eksklusivt tilbud til Dagsavisens lesere: Gratis frakt over hele Østlandet ved ordre over kr 40.000. Tilbudet gjelder ut august.

Ekte Tre AS samarbeider med fremragende leverandører av dører og vinduer. Send inn din forespørsel så sjekker vi leveringstid og frakt hjem til deg uansett hvor i landet du bor.

Vi leverer over hele landet, direkte fra fabrikk. Spør oss om pris på ditt dør- og vindusprosjekt.

Ta en uforpliktende prat med oss her!

Tekst: Ekte Tre og Dagsavisen MER
Foto: Ekte Tre og Scanflex