God kvalitet og superrask levering: Danske designmøbler sjarmerer seg inn i norske hjem

Stadig flere oppdager Sofacompany, og spesielt én sofa vies ekstra mye oppmerksomhet: Treseteren Paula! – Den absolutt vakreste sofaen jeg vet om. Sinnssyk god å ligge på er den også, sier insta-profil Diana Ousdal.

Med sine runde former og myke design inviterer treseteren Paula til hyggelige stunder. Nylig vant nettopp denne sofaen også den prestisjetunge internasjonale Red Dot-prisen for sitt eksepsjonelle design og høye kvalitet.

– Dette understreker suksessen vi har med vårt klassiske, nordiske design til en demokratisk pris alle kan råd til, sier en stolt Bjørn Bjerga, daglig leder i Sofacompany her i Norge.

 

Picture frame, Plant, Furniture, Couch, Property, White, Comfort, Table, Green, Rectangle
TRENDY: Paula er designet på bakgrunn av tidens hotteste trend: Runde, buede former og myke tekstiler. Puffen No. 9 er både en sitteplass, fotskammel og dekorasjon i ett.

Sofacompany er en av de hurtigst voksende danske designmøbelmerkene, og alle møblene tegnes av egne, danske designere eller kjente gjestedesignere. Varene produseres på egen fabrikk og selges uten fordyrende mellomledd.

Alle møblene finner du i den rikholdige nettbutikken deres, men de kan også sees og testes via showrooms i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

NYHET: Sofaen Abbys design er basert på ideen om å kombinere det moderne med det tradisjonelle. Det har resultert i et trendy uttrykk, med masse mykhet, volum og runde former, med en liten old school-følelse fra de dype sømmene.

Ønsker du deg ny sofa? Her er noen av Sofacompanys populære sofaer:

Douglas

Paula: 

Johan: 

Vera: 

Astha: 

Henry/Harper: 

Paula stjal showet

POPULÆR SOFA: Paula kommer i tre ulike standardfarger: Maya Cream, Planet Legion Blue og Planet Grey Green som på bildet.

Paula stjal showet

Se årets nyheter

Paula kommer i tre ulike standardfarger:

Planet Grey Green:

Planet Legion Blue:

Maya Cream

Ønsker du en annen farge eller stoff? Det er fullt mulig!

Sofaene fra Sofacompany kommer i flere ulike standardfarger, men du kan også enkelt sette sammen ditt helt eget møbel i det store design-selv-universet deres. «Bygg din egen sofa» er en spesialbestilling som produseres helt eksklusivt til deg.

Bygg din egen sofa

Forelsket i Paula

Diana Ousdal driver den svært populære Instagram-kontoen @dianaousdal, og er en av svært mange nordmenn som har latt seg begeistre av treseteren Paula.

– Jeg ble helt forelsket i designet og de myke formene allerede første gang jeg så Paula, sier Diana.

Hun vedgår raskt at mannen hennes ikke akkurat delte fascinasjonen for den lyse sofaen med teddylook.

– Nei, han var ikke like imponert for å si det mildt, sier 39-åringen og ler godt mens hun føyer til:

– Men hvem var det som ble storfornøyd da sofaen var i hus? Jo, det var mannen min! «Endelig en sofa jeg kan sitte skikkelig i», sa han da. Og han har helt rett: Paula er virkelig komfortabel å sitte i med faste puter og et akkurat passe dypt sete. Teksturen i stoffet er også helt nydelig.

Familien på Vestlandet har også to Flora-stoler i stuen sin, begge i det samme stoffet som Paula-sofaen deres: Maya Cream, et mykt bouclétekstil i off-white.

– Det blir en utrolig fin helhet i stuen når møblene har likt stoff, synes Diana.

Se hvor fint Diana og familien har det i stuen sin:

MYK OG RUND: Paula kommer i tre ulike standardfarger: Maya Cream, Planet Grey Green og Planet Legion Blue som på bildet. Stolene heter Otis og er laget ut ifra idéen om å nedskalere en klassisk lenestol for at den skal passe bedre inn i mindre hjem.

Lyse farger dominerer trendbildet

TETT PÅ TRENDENE: I år vil vi se enda mer til lyse farger, ifølge influencer Diana.

Utvalget til Sofacompany har økt betydelig de senere årene, både i stoff og ikke minst farger. Nå i 2021 er de helt lyse fargetonene veldig i vinden, og det tiltaler Diana veldig.

– Selv har jeg alltid sverget til lyse møbler, og jeg har stor tro på at vi vil se mye mer av de lyse fargene også fremover. Lyse beige- og bruntoner, men også gråtoner helt mot hvitt og off white, sier hun.

JAPANDI: Nydelige Aya er en romslig 4-seter sofa med et helt spesielt design. Stilen kalles japandi og er en miks mellom japansk stil og den klassiske nordiske stilen. Her er fokuset på det enkle og rene med lyse brun- og beigetoner i naturlige materialer som er så i vinden nå.

Japan møter Skandinavia

Japandi er også en tydelig trend vi ser i år. Denne asiatisk-inspirerte innredningsstilen er en kombinasjon av japansk og skandinavisk som både er lett og naturlig. En av de store trendene i japandi er at møblene er både lave og dype.

 

Vincent modulsofa: En luksuriøs lounge-modulsofa som er litt lavere og dypere enn mange av Sofacompanys andre sofaer

Mange valgmuligheter

– Det er viktig å velge et møbel du trives med. Derfor er det utrolig greit at det er så mange valgmuligheter hos Sofacompany, synes Diana.

Sofacompany anbefaler alltid kundene sine om å impregnere møblene. Tekstilimpregnering endrer ikke stoffets utseende eller pusteegenskaper, men gir det en usynlig beskyttelse.

Her er noen av Sofacompanys populære modulsofaer:

Ellis:

 

Alfred:

Dane

Vincent:

Superrask levering – høy kvalitet

Akkurat nå har Sofacompany tusenvis av sofaer på sentrallageret sitt i Danmark.

– Dette gir svært kort leveringstid til norske kunder. Vanligvis er møblene levert direkte hjem på døren til folk kun syv til ti dager etter bestilling, sier Bjørn Bjerga.

Det er én ganske enkel grunn til at Sofacompany kan levere designmøbler billigere og raskere enn mange andre: De håndterer hele prosessen selv.

– Vi har ingen fordyrende mellomledd. Derfor kan vi året rundt tilby varer til faste lave priser, sier Bjerga videre og understreker:

– Det er likevel et område vi aldri kommer til å fire på: Kvaliteten! Den har alt å si, så der blir det ingen kutt.

Det er nemlig helt avgjørende for Sofacompany at alle møblene de lager både skal se bra ut og være solid håndverk. Derfor tilbyr de også fem års garanti samt livstidsgaranti på rammeverkene i sofaene sine.

NÅ: FRI FRAKT PÅ ALLE SOFAORDRE!

Slik kan Sofacompany holde prisene nede:

🇩🇰 Sofacompany har hovedkontor i Danmark, og har 19 showroom i Europa og Norden.

🛋 Møblene selges fra nettbutikken Sofacompany.com, men kan sees og testes via showroom i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

✍🏼 Alle møblene tegnes av egne, danske designere eller kjente gjestedesignere.

🔹 Designerne velger ut de beste materialene og får møblene produsert på Sofacompany sin fabrikk i Vietnam.

💳 Det finnes ingen fordyrende mellomledd, og Sofacompany har faste, lave priser hele året. Alt lagres på et sentrallager i Danmark og fraktes deretter direkte hjem til kunden, med svært kort leveringstid. Dette sparer selskapet for lagerkostnader i Norge. Besøk Sofacompanys rikholdige nettbutikk

 

Besøk Sofacompanys rikholdige nettbutikk

Tekst og bilder: Sofacompany