5 grunner til at denne hårfjerneren får toppkarakterer!

Annonsørinnhold fra: IVISKIN

Mange er nok lei av at de må bruke barberhøvelen opptil flere ganger hver eneste uke. Etter at man er ferdig med barberingen, rekker man knapt å blunke før hårene er på vei ut igjen.

Hvis du bruker IPL riktig, kan du ha hårfri hud i flere måneder.

Heldigvis finnes det gode løsninger som lar deg skifte ut barberhøvelen med noe mer tidsbesparende. Ja, vi snakker om IPL-hårfjernere. IPL står for intense pulsed light, og teknikken fungerer slik at det sendes ut intense lysimpulser som lammer hårsekkene og hemmer hårvekstsyklusen. Sammenlignet med barbering er IPL mer skånsomt for huden og har en mer langvarig virkning enn både voksing og barbering. Hvis du bruker IPL riktig, kan du ha hårfri hud i flere måneder. Det er enkelt å bruke og kan anvendes på ben, armhuler, bikinilinjer og i ansiktet under kinnbenet. Menn kan bruke IPL på bryst og skuldre. Dette kan du gjøre trygt og enkelt på egen hånd i ditt eget hjem.

IVISKIN hårfjernere er kåret til de beste på markedet bl.a. hos IPL Hårfjerning Test: De beste på markedet! | GetFitness  og IPL hårfjerning test (2022) – Beste laser hårfjerning hjemme (forbrukerliv.no). Testpanelene fremhever spesielt at IVISKIN gir det beste resultatet, er svært skånsom mot huden og at produktene er utviklet av dermatologer.

Vi har valgt å kåre denne modellen til «Vår anbefaling» da vi mener den er av eksepsjonell kvalitet og er imponerte over at den ikke går tom for lysimpulser. 900 000 er utrolig mye, og vil derfor holde til hele kroppen og hva enn du måtte ønske.

I denne artikkelen skal du få et dypere innsyn i grunnene bak IVISKIN sine toppkarakterer i ulike tester.

Med komfortabel og enkel hjemmebehandling har IPL-apparatene fra IVISKIN raskt blitt publikumsfavoritter hos flere nordmenn.

1. Fire ulike modeller med hver sin unike sjarm og nyteknologiske funksjoner

IVISKIN tilbyr fire ulike IPL-apparater for langvarig hårfjerning; G1G2G3 og G4. De har alle hver sitt stilige design og unike funksjoner. Det er viktig at du har flere valg å velge mellom da vi ønsker at du skal finne den som passer perfekt for deg og ditt bruk. Sjekk ut produktkatalogen vår for mer informasjon om hvert enkelt produkt, eller kontakt vår kundeservice på chat, telefon eller epost.

Sammenlignet med barbering er IPL mer skånsomt for huden og har en mer langvarig virkning enn både voksing og barbering.

2. De eneste i Norge

IVISKIN er den eneste aktøren i Norge som tilbyr IPL hårfjerningsapparater ned IceShield™ nedkjølingsfunksjon. Både IVISKIN G3 og G4 kommer med denne funksjonen som kjøler ned huden under behandlingen og gir ekstra komfort. IVISKIN G3 er den kraftigste på markedet med hele 900 000 lysimpulser! Perfekt for deg som ønsker å få glatt og silkemyk hud uten å være redd for å gå tom for lysimpulser.

IVISKIN G4 kommer med 600 000 lysimpulser og er unik i sin pistolliknende form med et godt og solid håndtak. Samtidig er G4 utviklet med 9 ulike lysimpulsnivåer – 4 flere enn de andre modellene på markedet. På denne måten kan finne ut hvilken bølgelengde som passer deg og din hud best!

IVISKIN har 100 dagers åpent kjøp og gratis frakt på alle våre produkter

3. Hele 10 år med silkemyk hud

Våre modeller kommer med lysimpulser nok til å holde huden din silkemyk i hele 10 år. Hos oss får du en IPL hårfjerner til prisen av én behandling på skjønnhetssalong. Vi har også 100 dagers åpent kjøp og gratis frakt på alle våre produkter – hvorfor ikke teste oss du også?

4. Bli en del av familien vår

Så fort du er eier av et IVI-produkt er du med i vår IVIFAMILY. Som en del av IVIFAMILY vil du få rabatter på produkter i alle våre nettbutikker, samt muligheten til å samarbeide med vårt markedsføringsteam hvis du er aktiv på sosiale medier. Følg oss på Instagram og TikTok for ukentlige oppdateringer og konkurranser.

5. Vi er her for nettopp deg