Slik oppnår du best pris på parkett

Ekte Tre AS Norge tilbyr prisanalyse som sikrer deg som kunde best mulig pris på parkett.

Parkett fra Kährs.
Fiskebensparkett fra Kährs gir stuen karakter.

Gratis prissammenligning på Parkett – Det lønner seg!

Spør eksperten om råd før du handler et nytt Kährs gulv. Da er du sikker på at du kjøper parkettgulvet til riktig pris, sier Hårek Jørgensen i Ekte Tre, som opplyser at det er svært store prisforskjeller på gulv.

Ekte Tre bruker Kampanjeanalyser, et egenutviklet program, til sammenligning av byggevarepriser. Vi registrerer og analyserer daglig alle de store kjedenes tilbud på parkett, laminat, vinyl og furugulv. Vår prishistorikk er unik og strekker seg 25 år tilbake i tid. Det gir oss et troverdig erfaringsgrunnlag for å vurdere priser og vi kan derfor gi deg best mulig råd når du skal kjøpe ditt nye gulv.

Som markedssjef for en større byggevareforretning i Oslo opplevde jeg at kampanjepriser ble satt etter «magefølelse» eller i beste fall kvalifisert synsing. Det var ikke godt nok den gang og det er det heller ikke i dag. Kampanjeanalyser ble etablert høsten 1994 på grunnlag av denne erfaringen og har frem til i dag vært forbeholdt de store byggevarekjedene. I dag kan du gjøre som proffene, sjekke tilbudsprisene. Helt gratis.

Har du allerede bestemt deg for et av Kährs flotte gulv? Bestselgerne Eik Nouveau Blonde, Eik Paris eller Eik Horizon, og er usikker på om du har fått den beste prisen slik at du ikke betaler for mye? Ta kontakt med Hårek Jørgensen på telefon 922 85 118 så tar vi en prat om ditt gulvprosjekt og sjekker prisene sammen.

Parkett fra Kährs i stuen.
Parketten fra Kährs gir stuen en lunhet og kontrast til de hvite veggene.

Trenger du tips til å velge parkett?

Du kan for eksempel velge 1-stavsparkett i stuen og en 3-stavsutgave av det samme gulvet for soverommet. Det er harmonisk og smart.

Mange av parkettgulvene våre er fargetilpasset. Det betyr at gulvene utfyller hverandre perfekt og kan brukes sammen, noe som åpner for en verden av muligheter. Det er smart fordi det er rimeligere enn å legge 1-stavparkett i alle rom.

Du kan velge forskjellig design for ulike rom og allikevel oppnå et enhetlig utseende og en homogen stemning. Hva med et 3-stavsgulv for entreen og et 1-stavsgulv for kjøkkenet. Uansett hvor kreativ du er, vil du oppnå en harmonisk stemning.

1-stavs parkett fra Kährs.
Kährs Eik Sky 1-stavs parkett

Følelsen bare Ekte Tre kan gi

Kährs parkett Eik Sky er en av våre bestselgere. Den gjennomsiktige hvite innfargingen på dette børstede 1-stavs eikegulvet i Lux Collection balanserer lyse og mørke kontraster i treet. Med mikrofas på fire sider er uttrykket av en klassisk plank sikret.

3-stavgulvet Eik Rime er fargetilpasset med Eik Sky. Den ultramatte lakken i begge gulvene skaper inntrykk av nylig saget tømmer som effektivt eliminerer reflekser, samtidig som den beskytter treet mot daglig slitasje. Eik Sky og Eik Rime er perfekt sammen uansett hvilke rom de legges i. I vår spennende utstilling kan du se flere fargetilpassede gulv.

Lys og innbydende parkett.

I hvilken retning skal jeg legge gulvet?

Hvilken type lys er det i rommet? Naturlig lys, størrelsen på vinduer, annen belysning og lysets retning påvirker alle hvordan gulvet oppfattes.

Som hovedregel legger man gulvet på langs i rommets lengderetning. Hvis rommet ikke er for smalt og vinduene er plassert på langsiden, kan man vurdere hva som er viktig å fremheve – formen eller lyset.

Hvordan påvirker naturlyset valget av parkett?

Det er også viktig å tenke på andre elementer i rommet. Hvis man legger gulvet i lengderetningen, vil det fremheve rommets form. Samtidig vil lyse gulv sammen med lyse vegger øke følelsen av plass, mens et mørkt gulv vil rette fokus mot gulvet. Mørke gulv kombinert med mørke vegger vil få rommet til å virke mindre, men kan også skape varme og hygge.

Mørkt tregulv- motsetninger tiltrekker hverandre

Lyst, mørkt eller nøytralt?

De fleste vet før de begynner å se etter et tregulv, om de vil ha et lyst, mørkt eller nøytralt gulv.

Men det er visse ting man må tenke på, fordi fargen på gulvet har stor innflytelse på helhetsinntrykket av rommet. Det er også bra å ha et langsiktig perspektiv før man bestemmer seg, for tregulv holder veldig lenge.

En generell regel er at mørke gulv «sluker» mye lys og dermed skaper en varm og koselig atmosfære. Et lyst tregulv, på den andre siden, reflekterer lyset og skaper fylde i rommet, mens et nøytralt gulv utgjør en klassisk og naturlig bakgrunn for andre designelementer i interiøret.

Pent gulv gir rommet det lille ekstra

De minste tingene utgjør ofte den største forskjellen. Fargetilpassede gulvlister gir det lille ekstra, ikke bare når det gjelder gulvet, men til hele rommet. Vi kan levere et utvalg gulvlister med farger som matcher parkettgulvet.

Lakke parketten eller ikke?

Oljet eller lakkert parkett?

Generelt sett reflekterer en lakkert overflate mer lys enn en oljet. Et unntak fra denne regelen er gulv som er behandlet med Kährs nye ultramatte lakk, som gir inntrykket av at gulvet er laget av ubehandlet nysaget tømmer, samtidig som det gir effektiv beskyttelse mot slitasje.

Et oljet gulv krever mer vedlikehold enn et lakkert, men på den andre siden er det lettere å reparere.

Utstillingen åpnes eksklusivt

Nettbutikken «Ekte Tre Norge» er alltid åpen. Utstillingslokale i Fredrikstad er åpent (man-lør) fra 10.00 til 15.00. Vi åpner gjerne utstillingen eksklusivt for deg utenom åpningstidene.

 

Nettsted: ektetre.no

Epost: post@ektetre.no

Kontakt: Hårek Jørgensen

Telefon 922 85 188