Dette er markedets beste airfryer

Airfryer er et nokså nytt produkt som har tatt det norske markedet og folket med storm! Grunnen? Airfryeren friterer nemlig maten din med hjelp av varmluft i stedet for å bruke usunn olje.

Her har du testvinneren fra Cosori!

En airfryer er et fantastisk produkt som vil gjøre matlagingen enklere, sunnere og maten vil smake enda bedre! Airfryeren gikk for litt siden viralt på sosiale media, og det med god grunn. Undertegnede har selv en slik, og bruker ikke lenger ovnen…

Nå er de på salg

Det har etter hvert kommet mange airfryere på markedet, så hvilken skal man velge? Undertegnede har testet Cosori Premium Airfryer, og kan trygt anbefale denne. Dette produktet fra Cosori har vunnet best i test prisen av Tekguide.no og og den anerkjente-design prisen Red Dot Award.

Her til lands er det Cosori.no som har agentur på Cosori og de er derfor den eneste leverandøren som tilbyr dette merket i Norge. I disse dager er det salg, og du får 1000 kr i avslag.

Bestill til nedsatt pris nå!

Les vår anmeldelse av denne airfryeren

Når du tilbereder mat i en airfryer, vil du bruke opp til 85% mindre olje enn klassisk tilberedning.

Brukervennlighet

Cosori Premium airfryer kommer med hele 11 forskjellige forhåndsinnstillinger som er tilpasset ulike matretter. Grønnsaker, kylling, fisk, pommes frites, biff og brød er noen av disse. Trykk på knappen og ovnen begynner matlagingen for deg! Så enkelt. Denne airfryeren  kan tilberede mat 1,5 ganger raskere enn en vanlig ovn, noe som betyr at du bruker halvparten av tiden.

Utdrag fra en kundevurdering:

Cosori Airfryer stoppet ikke å overraske oss. Det er en helt komplett airfryer med alle de funksjonene du ønsker, pluss mye mer.

Du kan velge mellom sort og hvit

Disse modellene er på salg, og du kan spare hele 1000 kr! 

Her kjøper du den hvite maskinen 

Her kjøper du den sorte