Nyhet! Lønnsom og rask grensehandel på 1-2-3!

Nordby Shoppingcenter har nettopp lansert en digital løsning som gjør handleturen superrask.

I hektiske hverdager kan det fort bli knapphet på tid, og vi må prioritere våre gjøremål med omhu. Vi har derfor utviklet mathent.se, en klikk & hent løsning, nettopp for at travle dager ikke skal hindre deg i å kunne gjøre en lønnsom handel på Nordby Shoppingcenter.   

Nå kan du sitte i fred og ro hjemme i egen stue (eller på tribunen, mens poden trener håndball) og bestille varer fra vår nettside mathent.se. Her kan du enkelt velge i et stort vareutvalg, og prisene er de samme som du finner på Nordby Supermarket. Når ordren er bekreftet og du har valgt en tid for henting som passer deg best, ordner vi resten – mens du kan prioritere tiden på andre gjøremål.

Ferdig pakket i poser

Dermed er det bare å sette seg i bilen og ta turen over grensen til avtalt hentetid. Mathent.se har eget hentepunkt vis a vis Apoteket ved Nordby Supermarket. Der slår du inn ordrenummeret på en av våre skjermer, og får utlevert varene ferdig pakket i poser og eventuelt handlevogn om du ønsker det. Handlelistene blir liggende tilgjengelig på din bruker på mathent.se, slik at du kan hente dem opp neste gang du handler og eventuelt supplere med nye innkjøp om du ønsker det. Det gjør bestillingen enda enklere og raskere. I tillegg vil du som kunde kunne raskt få tilgang til kampanjer, nyhetsbrev, tips, oppskrifter etc.

 

Ypperste kvalitet

Vi ønsker kun å levere de beste varene med lengst holdbarhet til deg. Frysevarer og kjølevarer blir oppbevart i våre egne kjølerom og fryserom, frem til du ønsker å hente dine varer. Vi kan også legge varene i termoposer, slik at de tåler turen hjem bedre, dersom du ønsker det. De blir aldri utsatt for uønskede temperatursvingninger, og du kan derfor være helt trygg på at kvaliteten ikke forringes. Det er Nordby Supermarket, den største aktøren innen matvarer på grensen, som står bak mathent.se og garanterer for kvalitet og leveringssikkerhet.

God tur!

Tiden og pengene du sparer på Mathent.se kommer godt med for de fleste.