Pizzabaking i påsken med best i test ovnene fra Ooni

Ingenting slår Ooni sine ovner når det kommer til pizzabaking!

Nå er våren i gang, og påskeferien er heller ikke så langt unna. Derfor ønsker vi å komme med et forslag til hvordan du kan øke trivselen – utendørs pizzabaking!

Grunnen til at du ikke får til å lage like god pizza som restaurantene er på grunn av èn ting: varmen er ikke høy nok. En egen dedikert pizzaovn når temperaturer opp mot 500 grader celsius, og ovnen på kjøkkenet ditt når sannsynligvis rundt 275. Ved å grille når du en høyere temperatur, men heller ikke grillen får temperaturen høy nok til å sikre noe som ligner en skikkelig italiensk steinovsnbakt pizza. Her er løsningen:

Ooni er verdens fremste produsent av mobile pizzaovner. På grunn av sin høye temperatur blir pizzaen din stekt på 90 sekunder! Men denne metoden sikrer du at toppingen er smakfull og fresh, og skorpen har masse god crunch.

 

Nyhet! Ooni Karu 16 Pizzaovn

Ooni Karu 12 Utendørs Pizzaovn

Flaggskipet til Ooni, og vår favoritt. En utrolig fleksibel ovn som kan tilberede det meste til middagsbordet. Du kan for eksempel steke pizza eller biff, bake brød eller røke din egen fisk. Bare fantasien setter grenser. Ooni pro kan blant annet brukes til å steke pizza på 90 sekunder, steke biff i jernpanne, bake brød og røke din egen fisk.

Temperaturen kan nå 500 grader celsius.

Link til termometeret her.

Ooni Karu Utendørs Pizzaovn – Nå på salg!

Ooni Karu er en liten, men helt utrolig pizzaovn. Fyres med 15 cm vedkubber/pinner og er klar til bruk på 15 minutter. Karu på vedfyring er overraskende effektivt, og den er enkel å fyre opp.

Passer det ikke å fyre med ved, kan du enkelt sette inn en Gassbrenner til Ooni Karu også. Da kan du selv velge mellom å fyre med ved, gass, eller kull. Ovnen er såpass liten at man faktisk kan ta den med seg, eller for eksempel ha den med i båten til når man trenger en rast og et skikkelig godt måltid.

Hvorfor ikke ta med ovnen og stek pizzaen ute i naturen?

Pizzapakken 2022 – NÅ PÅ TILBUD

 

En pakke med alt du trenger for å steke en perfekt Pizza. Veiledende pris 6698,-

Pakkepris 5693 ,-

Pakken inkluderer:

Pizzaovnen Karu fra Ooni som er en knall god og allsidig ovn man kan fyre med både ved, kull og gass.

Pizzaspade på 30 cm i aluminium med perforert bladPerforeringen gjør at overskuddsmelet drysser gjennom og pizzaen sklir lettere av spaden.

Slitesterkt forkle laget i kanvas og skinn. Ooni Pizzaiolo-forkle beskytter klærne dine maten lages. Forkleet er laget av et slitesterkt stoff og har skinntrykk

Solid pizzaspade i bambus i størrelse 30 cm. Denne trespaden har mange bruksområder. Du kan bake ut pizzadeigen rett på spaden og enkelt skli pizzaen inn i oven. Fungerer også utmerket som serveringsbrett til pizza, tapas etc.

En tung og skarp pizzakutter som gjør oppdelingen til en lek. Pizzakutteren har et skarpt stålblad og godt håndgrep.

 

 

Bildene er brukt med tillatelse fra Hyttefeber.no