4 grunner til at denne robotstøvsugeren får toppkarakterer!

Annonsørinnhold fra Neatsvor.no
Med Neatsvor X600 Pro kan du spare flere timer i uken ved å la robotstøvsugeren rengjøre for deg!

Neatsvor sine robotstøvsugere er kåret til de beste på markedet. Toppmodellen X600 Pro har også vunnet flere tester. Deriblant kåret som Nr 1 robotstøvsuger hos Tekguide og Hjemoghage. Neatsvor X600 Pro er også omtalt som toppmodell hos Nettavisen.

I denne artikkelen skal du få et dypere innsyn i grunnene bak Neatsvor’s toppkarakterer i ulike tester.

Robotstøvsugeren kan stilles inn til å støvsuge og vaske hele huset. Du kan lagre innstillinger etter hvert som du er fornøyd. 100 kvm tar ca. 1 time.

1. Sugekraften er en avgjørende faktor

Når du skal velge en robotstøvsuger, er det viktig å sammenligne sugekraften fra de forskjellige modellene som finnes på markedet. Det som ikke alle vet, er at dersom du ikke har nok sugekraft i støvsugeren, vil den ikke kunne ta med seg alt av støv og hundehår som f.eks. sitter fast i tepper.

Hvorfor skal du ha en robotstøvsuger når du likevel må inn med en egen støvsuger for å fjerne hårene i teppene?

Neatsvor X600 Pro suger opp så og si alt med markedets kraftigste motor – hele 6000 PA sugekraft.

Neatsvor X600 Pro og X520 kommer med hele 6000 PA sugekraft, sammenlignet med de fleste av våre konkurrenter som er på 2500 PA sugekraft.

Dette er en stor avgjørende faktor når du skal investere såpass mye penger i en robotstøvsuger. Har støvsugeren nok sugekraft? Vil den kunne gjøre jobben som forventet?

2. Støvsuger og vasker samtidig

Neatsvors robotstøvsugere kommer med innebygde bøtter som du fyller med vann for våtmopping. Ved alle modellene får du med deg 2 mopper, slik at du enkelt kan bytte dem ut. Disse er også mulig å vaske i vaskemaskinen for gjenbruk. Du slipper dermed å investere i engangsmopper.

Du skifter enkelt mellom mopping og støvsuging ved å bytte beholder.

Neatsvors robotstøvsugere er også utviklet med tanke på selv de minste detaljene. Når robotstøvsugeren er ferdig med å vaske, vil den automatisk tørke ned moppen slik at du unngår vannmerker på gulvet ditt. Genialt?

Alle delene til robotstøvsugeren er avtakbare, og du har muligheten til å kjøpe ekstrapakker med utstyr slik at du kan skifte ut slitte deler. På denne måten vil robotstøvsugeren din gjøre en like god jobb så lenge du vedlikeholder den.

3. Styres med App og er kompatibel med Google Home

De aller fleste av oss eier en smarttelefon. Noen robotstøvsugere styres kun ved hjelp av en fjernkontroll, mens Neatsvor sine robotstøvsugere styres via en App. Samtidig er modellene kompatible med Google Home. Det vil si at du kan styre robotstøvsugerne ved å bruke din egen stemme.

Når X600 Pro varsler ifra at den er snart tom for strøm kjører den automatisk tilbake til ladestasjonen. Du slipper derfor å bry deg om å sette den på lading.

Så lenge robotstøvsugeren er koblet til WiFi og internett, kan du styre den hvor som helst i verden. Du kan til og med sitte med en kald drink i Spania og styre vaskejobben hjemme mens du nyter ferien din. Eller hva med å komme hjem fra jobb til et nyvasket hjem?

Det er viktig å nevne at dersom du ikke ønsker å bruke Appen eller har Google Home, følger det med en fjernkontroll dersom du ser etter en lettere løsning. Dette gjelder for modellene X500 og X520.

For X600 Pro-modellen kan du styre tider ved hjelp av timer-funksjonen. Dersom du ønsker at den støvsuger mandag til fredag fra kl 07:00 til 09:00, er det fint mulig å kontrollere dette ved hjelp av noen få tastetrykk i Appen.

4. 100% fornøydgaranti – Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake

De fleste av oss kan være skeptiske til tider. Vi vet ikke helt om pengene er verdt å investere. Mange lurer nok på om man blir fornøyde ved å kjøpe en robotstøvsuger fra Neatsvor? Dette har vi selvsagt lagt til rette for.

Ved alle modellene får du med deg 2 mopper, ladestasjon, vannbøtte, børster og filter.

Neatsvor gir 100% fornøydgaranti ved handel av hvilken som helst robotstøvsuger. Det vil si at dersom du ikke er fornøyd etter at du har prøvd produktet i 16 dager, vil vi returnere pengene tilbake. Om du ønsker en større sikkerhet kan du alltid betale med Klarna (Her har du hele 14 til 30 dagers betalingsfrist).

Neatsvor er opptatt av å ha fornøyde kunder og vi gjør absolutt alt for å oppnå dette. Enten om du har spørsmål om de forskjellige modellene, trenger hjelp med å koble deg på WiFi-appen, eller har generelle spørsmål om hvordan robotstøvsugeren fungerer, kan du alltid kontakte oss via telefon eller mail.

Her kjøper du bestselgeren!

 

Foto og tekst: Neatsvor.no