kampanjedager Shimano fisking

 

Høsten i natur er magisk. Det som kan gjøre det enda bedre er med en fiskestang i hånden og kjenne på spenningen om hvor stor fisk man kan ta med hjem til middag. Det er lite slår smaken av selvfanget fisk. 

For den perfekte turen trenger du det perfekte utstyret. Nå er er det kampanjedager på  Shimano fisking. Vi har plukket ut noen av de beste tilbudene her. 

Shimano Beastmaster CX 7’2″ 100-250g

348147

Inline trolling og havfiskestenger. Inline betyr at fiskelinen går gjennom stangen innvendig. Fordelen med slike stenger er at linen ikke hekter seg rundt stangringene under fisket, og at linen ikke hekter seg i annet utstyr under fiske og transport. Kraftige og spenstige, lette stenger i XT100 karbon.

Kjøp her 

Shimano Calcutta Conquest A 300A

 

316192

 

Shimanos flaggskip blant multiplikatorsneller er produsert i Japan. Nye Calcutta Conquest A har den nye S3D spolen som eiliminerer spolevibrasjon, og SVS sentrifugalbremsesystem for å gi optimal ytelse og kastekontroll under kast. Med de jevne Micro Module drevene og X-Ship er det vibrasjonsfri innsveiving, mykhet og kraft nok til at stor fisk kan temmes med den største selvfølge.
Den kompakte Hagane kroppen skaper den styrke som kreves for å håndtere de mest ekstreme situasjonene og sørger for at snellens indre får arbeide fritt uten rom for vridninger. Snellen har Gear Safe frakopling som sikkerhet når noe kommer i veien for snøreføreren. Snøreføreren er synkronisert med fiskesenen under kast og utras. Høy utveksling på 6,2:1.
Størrelse 300/400 har høyresveiv og 301/401 har venstresveiv.

Kjøp her

Shimano STC Spinning 7’/8′ 10-30g

316955

Shimano STC Spinning er haspelstenger med kort transportlengde. Den korte transportlengden gjør disse til de optimale reisestengene, enten du skal ut å vandre på vidda eller tar fly til fjernere fiskedestinasjoner.

Stangen har 6 deler og kan gjøres en fot kortere eller lengre under fisket. Aksjonen er progressiv og presis noe som gjør kasting og kjøring av fisk moro. Et stort utvalg av lengder og kastevekter gjør at du vil finne akkurat den stangen du trenger til din tur.

Stangkonstruksjonen er av XT60 karbon pluss Nanoalloy og med SeaGuide Single Leg stangringer. Transporttube med plass til snelle medfølger.

Kjøp her

Shimano Sahara 4000 DH R

284017

Haspelsnelle til ørretfiske, innlandsfiske, sjøørretfiske og lett kystfiske. Sahara RD er et totalt nytt byggverk fra Shimano. En tight og stabil bakbrems haspelsnelle med Fightin’ brems for å raskt justere bremsen under kjøring av fisk. Med Varispeed II er du sikret god senepålegging og lange kast. Det følger med to aluminiumspoler slik at du kan ha tynn multifilament line på den ene spolen og tykkere monofilament sene på den andre. DHR betyr Double Handle Rear / dobbelt sveiv bakbrems.

 Kjøp her

Shimano Technium Boat Slim 7’11»

316830

Shimano Technium Boat Slim er tynne, lette og sterke havfiskestenger med mye power i bunndelen. Brukes til agnfiske, shadjigger og pilk.
Tuppen er følsom og du registrerer fisk bortpå agnet ditt på dypt vann. Vekten er lav. Leveres med Shimano og SeaGuide spesialringer for multifilament slik at havfiskelinen ikke hekter seg under pilking.
Bygget i sterk XT100 karbon og Fuji DPS snellefeste. Godt EVA-grep og stangen er delt ved fremre håndtak. Leveres med endekryss og stangtrekk.

Kjøp her

Shimano Torium 14 A HG

 

316408

Den nye 2.generasjons Torium High Gear sneller er selve flaggskipet i Shimanos multiplikator-program med stjernebrems.
Med Hagane kropp tåler den alt på sin vei, og den høye utvekslingen på 6,3:1 tillater effektivt fiske i både tropisk og norske farvann, etter arter som tunfisk, kveite, sei og torsk. S Compact Body Design gjør snellen slank samtidig som den beholder linekapasiteten som kreves for allsidig fiske. Snellens karbon-bremseskiver gir jevn brems over hele registeret, og med overdimensjonerte drev, High Efficency Gear, har du nok kraft til å taue inn de store.

Kjøp her

For flere gode tilbud se her