Norges ledende ekspertise på forlovelsesringer

Å finne den rette partneren kan være utfordrende nok. Heldigvis sørger Tesori Diamanter for at jakten på den perfekte forlovelsesringen blir en dans på roser.

Annonsørinnhold fra: Tesori Diamanter
Hos Tesori Diamanter er alle velkommen og vil geleides trygt i havn med en flott ring som passer budsjettet. Foto: Tesori Diamanter

Se vårt utvalg av eksklusive forlovelsesringer i alle prisklasser med høy kvalitet, prisgaranti og livstidsgaranti.

– Når det gjelder valg av forlovelsesring så er enkelte litt i villrede og vet lite om hvordan de skal gå frem for å finne den passende ringen. Andre vet godt hva de er ute etter og kommer med veldig konkrete krav og ønsker. I møte med oss opplever alle kompromissløs kundeservice, og de kan være sikre på at de gjør et godt kjøp der alle kvalitetsaspekter er ivaretatt. 

– Ikke minst skal de være trygge på at våre priser er svært konkurransedyktige. 

Jeg vil påstå at vi har Norges mest fornøyde kunder – uansett bransje, sier leder i Tesori Diamanter, Terje Gaupseth.

Gaupseth har også jobbet som salgsleder for en av verdens meste eksklusive juvelérer, Mouawad. Etter en lang karriere i Asia, startet han i 2008 Tesori Diamanter, som siden den gang har utfordret den norske smykkebransjen med fokuset på kvalitet, pris og personlig service.

Terje Gaupseth er utdannet diplomgemmolog, har mer enn 30 års internasjonal erfaring fra smykkebransjen og er blant landets ledende på alle typer edelstener. Som en av de fremste på diamanter og smykker i bransjen, har han blant annet vært ekspert på NRK Forbrukerinspektørene.

Terje Gaupseth er blant landets ledende på alle typer edelstener. Foto: Tesori Diamanter

En stor avgjørelse og et minne for livet

Noen øyeblikk er større enn andre, et frieri er en historie og fortelling om to mennesker som velger å leve resten av livet sammen. Et naturlig høydepunkt og minne for livet. Derfor er du som kunde hos Tesori Diamanter garantert personlig service, enten du besøker showrommene i Oslo og Bergen, eller handler direkte i nettbutikk. Uansett prisklasse og ønsker, så veiledes kundene trygt gjennom hele prosessen. For de alle fleste er et frieri en begivenhet vi opplever én gang i livet, og da er det ikke så rart at mange trenger litt hjelp på veien.

– Personlig så synes jeg at det er flott når noen setter av mye tid til å finne den perfekte forlovelsesringen.

En så stor begivenhet som et frieri fortjener forarbeid, sier Gaupseth.

Vårt inntrykk er at de fleste av våre kunder allerede har en god formening om hva de er ute etter, både når det gjelder prissjikt, design og kvalitet, og vi som jobber i Tesori Diamanter får være med på den siste delen av reisen og sørge for at kunden alltid kommer i mål med den perfekte ringen.

Hos Tesori Diamanter er alle velkommen og vil geleides trygt i havn med en flott ring som passer budsjettet. Foto: Tesori Diamanter

De vanligste spørsmålene om forlovelsesringer 

Det kan være en utfordring å sette seg inn i diamantkvalitet og ikke minst få oversikten over hvilke kriterier som er viktigst når man skal gå til innkjøp av en forlovelsesring.

– Hos oss slipper du å trekke kølapp og i verste fall møte en lørdagshjelp uten fagkompetanse. Våre ansatte er opplært med tanke på å gi kunden de beste rådene og finne den perfekte balansen mellom kvalitet og pris. Uansett om man skal ha den rimeligste ringen i sortimentet, eller en spesiallaget ring til mange hundre tusen; Hos oss er alle velkommen og vil geleides trygt i havn med en flott ring som passer budsjettet. Vår oppgave er å gi alle kunder den kompromissløse servicen de fortjener.

De ansatte i Tesori Diamanter møter i tillegg også mer praktiske spørsmål som hvordan man finner ringstørrelse og på hvilken hånd ringen skal sitte. – Når det gjelder ringstørrelse og hvilken hånd ringen skal sitte på, så er dette blant de vanligste utfordringene våre kunder ikke alltid har svaret på. Mange vet for eksempel ikke at ringfingeren på venstre hånd ikke er lik den på høyre. Vi har mange triks i ermet for å hjelpe kunden til å finne riktig ringstørrelse, og skulle det bli litt feil så er det viktig å understreke at vi justerer ringer gratis i etterkant. Når det gjelder hvilken hånd forlovelsesringen skal plasseres på er eksperten litt mer åpen for diskusjon: – Det vanligste er nå å ha forlovelsesringen på høyre hånd sammen med gifteringen, men det er litt opp til hver og en, avslutter gemmologen.

Se Tesori Diamanter sitt utvalg av eksklusive forlovelsesringer i alle prisklasser med høy kvalitet, prisgaranti og livstidsgaranti.

 

Tekst og bilder: Tesori Diamanter