10 bestselgere fra Norlis salg!

110 unike overnattinger i Norge Torild Moland

Trenden er tydelig: Når vi er på reise, vil vi gjerne bo på steder utenom det vanlige. Det gjelder også i Norge, hvor det bare på få år har dukket opp usedvanlig mange overnattingssteder med særpreg. Hva med å overnatte i en vintønne, en nedlagt silo eller et gammelt bilvrak? 

Dekkoperasjon – Jørn Lier Horst

Denne gangen er det definitivt noe mystisk på gang i Elvestad. Et bildekk faller ut av en tilhenger, midt i en bratt bakke. Tiril og Oliver unngår så vidt å bli truffet av dekket, som fortsetter å rulle videre nedover gata. Detektivene tar opp jakten på det, og havner samtidig på sporet av en bande med biltyver som er sjeldent utspekulerte. Greier de å avsløre tyvenes sleipe triks?

Shuggie Bain – Douglas Stuart

Bookerprisvinneren 2020 – en bejublet oppvekstroman fra 80-tallets Glasgow.

Best sammen – Jørgen Teien Rørvik, Maren Teien Rørvik, Marit Beate Kasin

Norges mest populære hundetrener Maren og mannen hennes, Jørgen, forteller oss på en underholdende og klok måte hvordan vi kan få den lydige og samarbeidsvillige hunden vi ønsker oss. 

Jobbpsykologi  Carina Carl, Rebekka Egeland

Ønsker du å bli tryggere på deg selv som leder og bidra til at dine medarbeidere og kolleger blir mer engasjert og motivert? Trenger du hjelp til å bli tydeligere, mer helhjertet og autentisk i lederrollen?

Hekneveven  Lars Mytting

Hekneveven er en storslått roman om kjærlighet, sorg og mot, og om et Norge inn i en ny tid fra 1903 og frem til 1919.

Første person entall – Haruki Murakam

Historiene spenner fra nostalgiske minner fra ungdommen til meditasjoner over musikk, en brennende forkjærlighet for baseball, velkjente drømmelignende scenarioer og jazz-album fra fantasien. 

Ren Nytelse – Berit Nordstrand 

I Ren nytelse får du 88 nye fristende antiinflammatoriske oppskrifter. Spiser du maten fra denne boken i 30 dager, får du en helseomstart. 

Mayday- Grethe Bøe

Mayday av filmskaper og forfatter Grethe Bøe er en uhyggelig aktuell, arktisk thriller.
NATO-pilotene Ylva Nordahl og John Evans har en tilsynelatende umulig oppgaven. De må krysse Sibirs iskalde tundra til fots – med fienden i hælene – for å komme seg til Norge og forhindre den ultimate katastrofen.

Det du ikke vet – Hanne Kristin Rohde

En ny, nervepirrende krim i bestselgerserien med Wilma Lind. Alarmen går. Det er gjort et funn i en fryser som får selv de mest hardbarka etterforskerne i Oslo-politiet til å grøsse. Tilfeldighetene vil ha det til at funnet blir meldt samtidig som Wilma Lind er innom for å si opp.