Gi kroppen det lille ekstra

Lange og hektiske dager gjør at mange av oss kunne tenkt seg å nyte en god varm sauna hjemme. En helt egen sauna uten å måtte montere en hel tradisjonell badstue (dyrt og upraktisk). Saunabox er en portable infrarød badstue som gir deg muligheten til å sette opp ditt helt eget hjemme-spa på minutter. 

Saunabox kan nytes hvor som helst, og legges raskt sammen.

Denne geniale 1 person saunaen har 3 varmepaneler som fordeler varmen jevnt og dekker hele kroppen din i beroligende infrarød varme. Den infrarøde varmen går hele 5 ganger dypere i kroppen enn vanlig varme, og helsefordelene er mange.

Gi kroppen det lille ekstra.

Saunabox – Sammenleggbar badstue (Svart)

 

Helsefordeler ved bruk av en radiant sauna:

  • Stimulerer blodsirkulasjonen
  • Bedre søvn og økt søvnkvalitet
  • Øker stoffskiftet i kroppen
  • Rengjør og gir næring til huden
  • Forbrenner kalorier og hjelper deg å holde deg i form
  • Lindrer muskel- og leddsmerter
  • Forebygger hjertesykdommer

Settes opp 1-2-3

Du kan ta sauna mens du jobber eller ser på Netflix.

Blant helsefordelene er økt forbrenning, frisk og renere hud, smertelindring og økt søvnkvalitet. Ved bruk av IR-badstue øker blodsirkulasjonen din slik at du får løsnet opp stive, støle og slitne muskler. Hodet holdes utenfor IR-badstuen under bruk, dette gir deg mulighet til å puste i normal temperatur. Du vil fremdeles svette fra hodet ettersom sirkulasjonen øker i hele kroppen. Etter kun 30 minutter i vår infrarød sauna føler mange seg full oppladet.

Saunabox – Sammenleggbar badstue (Grå)

 

Saunabox er forventet tilbake 31 mars, og det er et begrenset antall tilgjengelig så her er det først til mølla.