Dette er klærne i 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis 2021

Vi møter en spektakulær blanding av ekstremsport og nasjonalromantikk i 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis. Fra Sunnmørsalpene til Nordkapp skal kjendisene gjennom ikoniske utfordringer som klatring på Store Brekketind til padling langs Helgelandskysten. De tøffe utfordringene, det krevende terrenget og det varierte norske klimaet stiller ekstreme krav til klærne.

Helly Hansen har klærne til påskens friluftsaktiviteter. Foto: Haakon Lundkvist

 

SE HELE KOLLEKSJONEN FRA 71 GRADER NORD
MENN / KVINNER

Det gjelder å ha klær som er tilpasset det du driver med. Årets kjendisdeltakere er kledd i Helly Hansen fra innerst til ytterst. Trikset er å kle seg lag på lag i henhold til vær og aktivitetsnivå. Våre utviklere og designere har funnet frem til plagg som holder deltakerne tørre og varme under varierte og krevende forhold. Her har vi laget en oversikt som viser hvilke plagg de bruker på sin ferd gjennom Norge.

YTTERLAG

Skalljakker fungerer som et skjold mellom deg og elementene. Skulle det blåse opp eller plutselig begynne å regne er dette ytterplagget uvurderlig. Takket være vår egenutviklede Helly Tech®-teknologi og denne sesongens banebrytende LIFA INFINITY™-teknologi, beskytter våre skalljakker ekstra godt mot vind og regn, samtidig som de puster godt.

Verglas Infinity Shell Jacket
En slitesterk 3-lags skalljakke med vår nye LIFA INFINITY™-teknologi. Dette er vår første turjakke i dette bærekraftige materialet, som med sine utmerkede vanntette og pustende egenskaper holder deg beskyttet og komfortabel i all slags vær.

Se flere skalljakker for Menn Kvinner her.

Verglas Infinity Shell Pant
En robust og vanntett 3-lags skallbukse med vår nye LIFA INFINITY™-teknologi som gir overlegne pusteegenskaper.

Rapide Windbreaker Jacket
Beskytt deg mot vind og lett regn med en funksjonell vindjakke som kan pakkes ned i sin egen lomme. Denne jakken vil være tilgjengelig i første halvdel av mars.

Se flere vindjakker for Menn Kvinner her.

Verglas Tur Pant
En komfortabel softshell-bukse som tåler tøffe utfordringer. Passer fint til turer året rundt.

Se flere turbukser for Menn Kvinner her.

Foto: Haakon Lundkvist

MELLOMLAG

En god isolasjonsjakke kan fungere som en suveren allround-jakke, og gjør det enkelt å regulere kroppstemperaturen. Passer bra både alene og som lag nummer to.

Odin Stretch Hooded Insulator
En varm og superlett isolasjonsjakke med stretchmateriale som gjør den myk og komfortabel. Den lave vekten gjør denne jakken perfekt på tur.

Powerstretch Pro Glacier Hooded Jacket
En fantastisk fleecejakke laget med Power Stretch® Pro™-materiale fra Polartec®. Varm, komfortabel og slitesterk. Denne jakken vil være tilgjengelig i første halvdel av mars.

Se flere mellomlag for Menn Kvinner her.

Verglas Glacier Down Jacket
En myk dunjakke er perfekt for å holde varmen i perioder med mindre aktivitet. Denne kan pakkes ned i en liten trekkpose og er utstyrt med mange justeringsalternativer som gir deg optimal passform.

INNERLAG / BASE LAYER

Foto: Haakon Lundkvist

Helly Hansen fant opp det tekniske undertøyet på 1970-tallet, og siden den gang har vi  perfeksjonert LIFA®-teknologien som er den unike ingrediensen i alt vårt tekniske undertøy. Vi har utviklet flere ulike materialkombinasjoner som holder deg tørr og varm ved ulike aktivitetsnivå. Her kan du lære mer om hva som gjør vårt tekniske undertøy så unikt og effektivt.

HH Lifa Stripe Crew
Dette er den nyeste utgaven av LIFA® – det originale, tekniske undertøyet fra Helly Hansen. Det ikoniske designet med de klassiske stripene signaliserer suveren fuktighetskontroll, god pusteevne og lav vekt. Passer perfekt til intensive aktiviteter som klatring, padling og løping.

HH Lifa Pant
Teknisk undertøy til daglig bruk i krevende aktiviteter. Hurtigtørkende, ventilerende og superlett.

Se flere base layers for Menn / Kvinner her.

Foto: Haakon Lundkvist

 

Foto: Haakon Lundkvist

SE FLERE AV KLÆRNE FRA 71 GRADER NORD
MENN /KVINNER