Slik finner du det rette mobilabonnementet for deg

Syns du det er vanskelig å navigere jungelen av mobilabonnement? Vi har løsningen.

Det er en jungel av mobilabonnenter der ute og det kan være vanskelig å finne det rette. Mange betaler alt for mye hver måned nettopp fordi de har valgt feil abonnent. For å sikre lavest mulig pris er det viktig at du har valgt et abonnement basert på ditt forbruk og  dine krav til hva du ønsker et abonnement skal inneholde-  her er tjenesten som kan hjelpe deg

Her kan du sammenligne mobilabonnenter og finne det beste for deg og ditt forbruk

Mobilabonnent

Alle bruker mobilen forskjellig – noen bruker mye data, noen ringer mye, og noen sender utelukkende nesten bare meldinger. Mobilabonnement er en sammenligningstjeneste for mobilabonnenter der du på en enkel og smidig måte kan sammenligne abonnementer fra diverse ulike mobiloperatører i Norge. Ved å markere ditt forbruk får du frem skreddersydde løsninger som vil dekke dine konkrete behov.

Sjekk hvilket mobilabonnement du bør ha

Mobiltelefon er noe de fleste har – men prisen for selve mobilabonnementet varierer avhengig av hvilket abonnement du benytter. Skreddersy heller egen løsning!

I MER sin sammenligningstjeneste ser du flere kategorier som du selv justerer ut i fra egne preferanser og bruk. Taletid, data, fri SMS/MMS og null bindingstid er noen av faktorene som blir brukt for å finne det beste løsningen for deg. Et tips for å finne ut hva du faktisk betaler for og hva du trenger, er å hente frem de siste mobilregningene dine og se hvordan fordelingen er. Ha de tallene i bakhodet når du skal bruke denne tjenesten. Du får også valget mellom å bli presentert for de mest populære alternativene, eller de med lavest pris. Til slutt presenterer tjenesten en kortere liste av forslag til abonnementer som vil dekke dine behov. For å gjøre det enkelt har du også muligheten til å direkte bestille det valgte abonnementet til høyre på skjermen.

 

Lykke til!