Det kan lønne seg å bytte strømleverandør

 

Dalane Energisalg tilbyr konkurransedyktige strømavtaler til både privat- og bedriftskunde til rimelig pris – rimelig og enkelt. Hos oss er det ingen faste månedsavgifter, ingen bindingstid og ingen forskuddsbetaling. Vi leverer strøm til lojale kunder til hele Norge med høy kundetilfredshet takket være vårt fokus på ærlighet og transparenthet.

Kraft24 er et spotpris produkt, som betyr at prisen følger spotprisen som fastsettes på kraftbørsen Nord Pool. Med denne avtalen varierer strømprisen fra måned til måned. Spot har vist seg å være den rimeligste avtaleformen de siste 10 årene. Dette er grunnen til at Kraft24 er vårt bestselgende produkt. – spar penger døgnet rundt ved å bytte til vår spot-pris avtale. Ved å velge Kraft24 får du til enhver tid en markedsriktig pris, og du trenger ikke bekymre deg om leverandøren tar en høyere fortjeneste enn avtalt!

Våre kunder har alltid mulighet å følge sitt forbruk på vår App hvor faktura informasjon, prognoser og fordelsprogram også er tilgjengelig.

 

 

Kraft24 pris er per i dag som følger:

  • Spot + påslag på 5,9 øre per kWh med 0 kr i fast månedsgebyr
  • Prisen gjelder fra 01.05.2019
  • Ingen bindingstid

Fakturagebyrer:

  • eFaktura: 0 kr
  • Epost: 0 kr
  • Papirfaktura: 39 kr

Bestill kraft 24 her