Norgesferie trenger ikke å være kjedelig

Denne sommeren blir annerledes og mange vil bruker sommeren her hjemme. Den gode nyheten der er at vi bor i dette fantastisk flotte landet. Norgesferie er langt unna kjedelig. Vi har plukket ut noen av våre favorittaktiviteter som kan bidra til å skape en variert og spennende ferie. Hva med noen flotte dager i fjellet hvor du kommer tett innpå det det norske dyrelivet? Eller om du ønsker å beholde bykomforten i skogen er glamping som skapt for deg.

Opphold i tretopphytte med Tretopphytter Oslofjord

Husker du hvordan det var å klatre opp i små trehytter som barn? Å pakke kjeks, pledd og bestemors ripssaft i en kurv, og innrede sin nye 4 kvm store enebolig med stolthet. Å følge med på det spennende dyrelivet i skogen, fra det perfekte gjemmested og utkikkspunkt. Men friheten ble erstattet av nederlag, når man omsider ble tvunget ned igjen av bekymrede foreldre som ikke lot de minste sove der oppe i høyden. Vel… la oss begynne eventyret på nytt i 2 plans tretopphytter med panoramautsikt!

For mer informasjon og bestilling se her 

Moskussafari i Dovrefjell Nasjonalpark

Moskussafari i Dovrefjell Nasjonalpark må være Norges svar på en safari i Kruger Park i Sør-Afrika! Her bytter man bare ut løven med det arktiske beistet moskusen som har blitt beæret med en enda større hårmanke. Moskusens pels er nærmest i ett med naturen, så selv om de kan komme opp på hele 400 kilo, kan disse luringene være vanskelig å finne. Opplevelsen blir ekstra spesiell når du får vandre gjennom et høyfjellsøkosystem og få øye på den digre hårdotten. På vandreturen går du gjennom en artsrik fjellflora – faktisk den beste Skandinavia har å by på – så her kan du være heldig og også se dyr som reinsdyr og fjellrype.

For mer informasjon og bestilling ser her 

Glamping midt i Telemarks skog

Hva sier du til å flytte rett inn i furuskogen? Klatre opp fjellknauser, bade i jettegryter, plukke friske blåbær og dele historier rundt bålet. Etter oppdagelsesferd i ditt nye hjem, kan du trekke en myk dyne over deg i din egen seng, og slukne til vindens sus og den glitrende stjernehimmelen, omringet av den frodige skogen. Legg igjen alle assosiasjoner om camping hjemme, og lag plass for en nyoppdaget kjærlighet for glamping!

Vi tilbyr også glamping ved Randsfjorden, ved Tinnsjå, og ved Strandafjorden.

For mer informasjon og bestilling se her 

Indoor Skydiving hos VossVind

Ta en litt annen type luftetur blant de majestetiske fjellene og fjordene på Vestlandet. For blant kajakkturer, rappelleringer og andre aktiviteter på Voss, befinner Norges største vindtunnel seg. VossVind tar godt imot alle mennesker, familier og bedrifter, og gir muligheten til å teste ut det nærmeste man kommer fallskjermhopping på nær bakkenivå. Det vil si at de med høydeskrekk kan bare glede seg, for her er man i trygge hender. Allerede 3 minutter i vindtunnellen er regnet som 4 fallskjermhopp fra 12.000 fot. La denne opplevelsen ta pusten fra deg!

For mer informasjon og bestilling se her

Rafting på Voss

Det fins mer å gjøre i fritiden enn å strekke seg på sofaen med netflix-serier på rulering. Til de som er hekta på adrenalin eller til de som trenger en oppkvikker i den same gamle hverdagen så er denne opplevelsen noe for deg. Pakk med deg mot og godt humør, for med Voss Active rafting blir du utsatt for storslagne omgivelser, ekte naturkrefter og kunnskapsrike mennesker.

Legg jobb og hverdag igjen hjemme, og la Strandaelva eller Raundalselva ta deg med nedover rolige stryk med isolerte juv. Om du er klar for mer utfordrende partier, er spesielt Raundalselva å anbefale – en av de mest teknisk krevende elvene i Norge! For å toppe det hele av, får du i tillegg servert et varmt, hjemmelaget måltid etter raftingturen tilberedt av staben på Voss rafting center.

Vi tilbyr også rafting ved Geilo og  Rondane.

For mer informasjon og booking se her 

Den perfekte gaven

Den beste gaven du kan gi er en opplevelse. Alle aktivitetene vi har plukket ut her kan du gi i gave. Alle gave fra oss kommer i en eksklusiv gaveeske . Vi har også mange andre aktiviteter å velge blant. Se hele utvalget her.