Med denne sportsbrillen ser du alt

Må du ta av deg solbrillene og ty til de vanlige brillene for å sjekke pulsklokka på sykkelturen? Du er ikke alene.

Solbriller av lesebriller på. Definitivt et I-landsproblem, men allikevel så deilig å slippe styret med flere briller når du trener eller sykler.

Lars Morten Thuestad, daglig leder og optiker ved Synsenteret Stavanger

– Dette er fantastiske treningsbriller til alle forhold og sportsgrener, om du bare konkurrer mot deg selv eller om du trener deg opp til et av distriktets fantastiske og viden kjente aktiviteter som Nordsjørittet og Stavanger Marathon sier Lars Morten Thuestad, daglig leder og optiker ved Synsenteret Stavanger.

 

Gjør livet litt lettere

Løsningen er å bruke en sportsbrille som har glass med styrke – Da slipper du å ta av deg sportsbrillene hvis du skal bruke mobilen under treningsturen. I tillegg til at brillen er tilpasset ditt syn, bør en god sportsbrille ha fargeskiftende glass som justerer seg automatisk etter lysforholdene. Det vil si at når du sykler hjem etter jobb, så vil glasset gradvis bli lysere i takt med skumringen. Om du går i høstfjellet eller er på skitur i Sirdal, vil sportsbrillen fungere som en solbrille utendørs. Når du kommer innendørs, lysner glassene slik at du alltid ser det du trenger.

 

Viktig for øyehelsen

Øyehelse er også et viktig moment når du skal velge sportsbriller. Vind, sterkt sollys og støvpartikler i øynene kan skade synet over tid, og de aller fleste som har en aktiv livsstil vil etter hvert merke behovet for en sportsbrille. En god sportsbrille skal sitte godt uten å lage store søkk i nesen og i tinningene. Den skal også beskytte mot trekk på øyet på en langt bedre måte enn en vanlig solbrille.

Rudy Project sponset faktisk de norske OL-utøverne under vinter-OL i PyeongChang i fjor, så hvis de er gode nok for Marit Bjørgen og Johannes Klæbo, så er de definitivt gode nok for den vanlige mosjonisten.

Rudy Project, Stratofly passer til alle sportsgrener.

 

Italiensk Design

Har du ikke hørt om Rudy Project? De er verdensledende produsenter av sportsbriller, sportshjelmer og alpinbriller. De holder til i Treviso i Nord-Italia og lager funksjonelle og lekre sportsbriller enten det er golf, seiling, løping, sykling eller turer i fjellet som er din terapi.

Stratofly leveres i over 10 forskjellige farger. Du kan velge mellom enstyrke eller progressive avhengig av ditt behov.

Synsenteret Stavanger har i disse dager en sommerkampanje der du kan sikre deg modellen Stratofly fra Rudy Project til en ekstra hyggelig pris.

Sommerkampanje

KLIKK HER