Skulle du hatt nye tursko? Nå kan du gjøre et kupp!

Two hikers at viewpoint in the mountains enjoying beautiful view of the valley with a lake and sunny warm weather in summer, green trees around

Våren er rett rundt hjørnet og da åpner det seg opp for fantastiske turmuligheter i vakker norsk natur. Men skal du ut på tur er gode sko en fordel. ALFA og Crispi er to merker som er kjent for sin gode komfort og høye kvalitet – dette er tursko du har i årevis!

Nå har nettbutikken Milrab vårsalg på samtlige tursko fra disse merkene, se under for gode tilbud.

OBS: Kampanjen gjelder tom mandag!

ALFA Tind –  Nå: 52% rabatt

En robust støvel med universell passform. Overdelen i nubuck og GORE-TEX membran gjør Tind Advance GTX vanntett og pustende, og gir høy komfort hele dagen. Den myke toppkanten øker komforten ytterligere, mens gummikalosjering på tå og hæl forlenger skoens levetid.

ALFA Varde – Nå: 39% rabatt

En lett terrengsko med tett passform. Det vedlikeholdsfrie yttermaterialet AlfaAir™ trenger ikke annet vedlikehold enn kun å skylles av. Kombinert med GORE-TEX® Surround System, som puster 360° rundt foten, er disse skoene svært pustende og vanntette for høy komfort hele dagen.

Bestill her!

ALFA Knaus – Nå: 18% rabatt

Knaus Advance M har Ripstop-tekstil med forsterkede partier, som sikrer lav vekt uten å gå på kompromiss med slitestyrken. GORE-TEX® Vision har svært gode pusteegnskaper og holder føttene tørre selv på regnværsdager.

ALFA Berg – Nå: 43% rabatt

En robust støvel med universell passform. Oljet nubuck og GORE-TEX membran gjør Berg Advance GTX® vanntette og pustende, og bidrar til komfortable føtter hele dagen. Den myke toppkanten og Memoryfoam i ankelpartiet øker komforten ytterligere, mens gummikalosjering på tå og hæl øker skoens levetid.

ALFA Kvist – Nå: 15% rabatt

Kvist Advance er en komfortabel sko i Ripstop-tekstil med slitesterk kalosjering. GORE-TEX® Vision har svært gode pusteegenskaper og holder føttene tørre selv på regnværsdager. Mellomsålen i EVA sørger for støtdempingen, mens den myke Vibram® yttersålen spesialutviklet for nordiske forhold, sikrer godt grep og vridningsstabilitet både på fjellet og i marka.

Crispi Valdres – Nå: 14% rabatt

Crispi Valdres er en behagelig fjellsko som passer godt til bruk i variert terreng. Støvlene er stabile og gir god støtte til anklene uten å gå på bekostning av komforten. De er laget i glatt lær som vil forme seg etter foten jo mer du bruker den, samtidig som den har ekstra forsterkninger i gummi på utsatte steder.

Crispi S.W.A.T – Nå: 15% rabatt

S.W.A.T EVO er meget godt egnet som uniformsko for politi, forsvaret, vekterselskaper og lignende. Skoen er også ypperlig som tursko, med god støtte, grep og pusteevne. Skoen er laget av lær og har GORE TEX ® membran som sikrer en vanntett støvel med optimale pusteegenskaper. I tillegg har skoen GORE TEX® Ultimate fôr mot foten, noe som gjør den behagelig å ha på.

Se hele vårsalget her!