Kan du spille piano? Matematikk? Fysikk? Her får du brukt evnene

Foto: Adobe Stock

Vi lever i en annerledes tid med mer digitalundervisning og mer fritid hjemme. Hva med å bruke denne ekstra fritiden på å hjelpe elever som kunne trenge litt ekstra veiledning? Superprof er en unik lærerplattform som blir brukt av både voksne og barn. Nå er det stor etterspørsel og Superprof trenger flere privatlærere.

En lærers engasjement og erfaring som privatunderviser

Hanna Støen er registrert privatunderviser ved plattformen Superprof. Hun gir undervisning innen informatikk. Dette er et bredt og fremtidsrettet felt, og Hanna mener alle kan finne en rolle som passer dem.

Hanna Støen, programmerer og privatlærer på Superprof. Foto: Hanna Støen

For Hanna var det å få en dypere forståelse – samt bedre økonomi – som motiverte henne til å gi undervisning

«Jeg startet i hovedsak med undervisning både som gruppelærer og på Superprof, for å tjene penger, men også fordi medstudenter som hadde vært gruppelærere fortalte at de forstod fagene sine bedre når de lærer det bort.»

Det jeg elsker ved selve fagfeltet informatikk er at det er et kreativt arbeid som utfordrer mentalitet og hjernekapasitet daglig.

«Jeg hadde helt glemt hvor glad jeg var i andre mennesker da jeg søkte på jobber som gruppelærer», forteller Hanna.

Ved hjelp av digitale verktøy kan du nå ut til elever i hele Norge. Foto: iStock

Gevinsten er folkene man møter, forståelsen man oppnår, og ikke minst de ekstra lommepengene man tjener.

Superprof er en unik lærerplattform, som blir brukt av mange ulike medlemmer. Den siste tiden har det vært stor pågang av kursforespørsler fra elever over hele Norge.

Hanna bekrefter at det er stor pågang.

«Jeg hadde kun jobbet som gruppelærer før pandemien, men så snart pandemien inntraff fikk jeg plutselig forespørsler på Superprof», forteller hun.

Hvorfor bli privatlærer ved Superprof?

• Lærerne arbeider helt selvstendig og kan derfor enkelt kombineres med annen jobb eller studier

• Lærer setter selv sin egen timepris

• Privatlæreren står fritt til å lage egen undervisningsplan

• Lærer velger å godta eller avvise kursforespørsler basert på sine tilgjengeligheter

• Superprof trekker ingen gebyrer fra lærernes inntekter

Elevfordeler

• Brukervennlig søkemotor på siden

• Man velger selv om man ønsker enkelttimer eller undervisningspakke

• Mulighet for å kontakte mange ulike lærere i ulike fag uten å bytte plattform

• Alt fra gitar til engelskundervisning

• 99% av underviserne tilbyr gratis prøvetime

Kan du spille piano? Nå kan du undervise på fritiden. Foto: Istock

Er du interessert i å bli privatlærer?

«For dem som ønsker å gi privatundervisning, vil jeg minne om at å jobbe med mennesker er krevende,» sier Hanna.

«Det er ikke alltid man finner en god match når det kommer til måten man lærer bort på og hvordan studenten lærer best. Derfor anbefaler jeg at man legger av en liten gratistime til å finne ut av dette, slik at begge føler seg trygge på videre undervisning. I min erfaring har alle studentene vært hyggelige og flinke, og man finner ut av noe nesten uansett.»

«Jeg økte min timepris ut fra hvor mange forespørsler jeg fikk, slik kan jeg unngå å takke nei til nye studenter. Jeg får flere studenter som tar flere timer, samtidig som  jeg får godt betalt for nyere studenter, som også får utbytte av en nyere og flinkere meg.»

«Sist, men ikke minst; husk å ta deg velfortjente pauser! Jeg antar at de som underviser på Superprof har travle liv, der de gjerne jobber og/eller studerer selv ved siden av, og da er det viktig å ta seg tid til å puste også.»

Registrer deg som privatlærer på Superprof du også!

Superprof

Superprof ble opprettet med det enkle formål om å koble sammen privatundervisere og elever, på en digital plattform. Dette viste seg å bli svært populært i Frankrike og plattformen ble etterhvert lansert i flere land.

Selskapet har nå 34 ulike plattformer i ulike land over hele verden, med intet mindre enn 14,9 millioner registrerte lærere.

Ved hjelp av digitale verktøy kan man enkelt nå ut til elever i hele Norge (og andre land), for å dele sin kunnskap. Det er ikke lengre nødvendig å gå ut døra for å gi hjelp og undervisning. En lærer kan dermed gi undervisning til en elev i London fra sin stue i Bodø.

Superprof ønsker lærere som er engasjerte for å undervise. Våre lærere har ulike kompetanser i forskjellige fag og med ulike bakgrunner, i tråd med Superprofs tankegang om at alle har kunnskap eller ferdigheter de kan lære bort.

Hver dag møter nye elever og undervisere hverandre, enten digitalt eller i person. For enkelte er denne kontakt med en privatlærer avgjørende for sin progresjon i sitt fag.

Lærere kan velge å gi undervisning i over 1000 ulike fag. Fra piano og dans, til realfag Dette skaper også originale tilbud til nysgjerrige elever!

80% av privatlærerne på Superprof, tilbyr undervisning på nett. Ved bruk av digitale kommunikasjonsplattformer kan man sikre undervisningstilbud over hele Norge.

 

– En verden av ubegrenset kunnskap –