Vi har funnet de perfekte sesongkuppene

Årets sesongkupp

De sikre klassiske plaggene som vil være holdbare og langsiktige investeringer

Care of Carl er en nettbutikk med et enormt utvalg herreklær. Butikken har merker som blant annet Calvin Klein, Gant, Levi’s, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger og Parajumpers. Vi har valgt noen plagg og tilbehør vi synes passer fint til årstiden vi er inne i og som enkelt kan kombineres med hverandre for å skape den stilen man selv er ute etter. Med fokus på klassiske plagg som er holdbare og langsiktige investeringer er vi sikker på at du vil gjøre et godt kjøp.

 

Høyhalset kashmir-genser fra Caruso 

Parka fra norske UBR

Care of Carl har et stort utvalg av jakker til menn i alle aldre.Dette er en klassisk parka som passer like fint i en sporty stil som til en dresset stil. Det norske varemerket UBR har mange fine ytterplagg som passer til både høst-, vinter- og vårsesongen.

GANT Holiday Crew Neck 

Nå når vinteren har kommet er det ingenting som er så godt som deilig strikk.

Barbour zip-genser

En såkalt «zip-genser» gjør antrekket noe mer formelt og kan brukes til både jeans og chinos i forskjellige varianter. Her i en helt klassisk modell fra varemerket Barbour

Kordfløyelsbukser

Cordfløyelsbukser med smale striper, fra Polo Ralph Lauren. En kordfløyelsbukse passer fint til sesongen vi nå er inne i og når dagene blir kaldere. Perfekt bukse som kan kombineres i flere stiler og antrekk og til mange anledninger.

Høst og vintersko fra Astorflex

En herlig høst- og vintersko som er anvendelig til mange anledninger. Disse skoene, som er en modell som kalles chukka boots  er bare en av mange alternativ til litt tykkere fottøy denne sesongen. Se øvrige modeller her.

Ullskjerf fra Eton 

Care of Carl tilbyr et stort utvalg av skjerf i forskjellige kvaliteter og prisklasser. Velg et skjerf som passer inni flere antrekk for å kunne variere dine antrekk, men fortsatt kunne bruke samme tilbehør (lue, skjerf, hansker, sko, mm). Invester i basisplagg som enkelt kombineres med andre plagg for minske antallet plagg i garderoben, men samtidig fortsatt kunne skape både spennende og klassiske tidløse antrekk.

Lue fra Amanda Christensen

Perfekt til det nordiske vinterværet, produsert av kasjmir i en klassisk og tidløs modell. Denne luen finnes i et stort antall andre farger og er et innslag i antrekket der man kan legge til en mer fargerik modell dersom man ønsker et mer spennende og interessant helhetsinntrykk.

Skinnhandsker fra Hestra

Klassiske basishansker i nøye utvalgt kvalitetsskinn. Produsert i hjorteskinn, noe som gir et mykt, isolerende skinn med naturlig narvstruktur. Uforede, anbefales brukt ned til temparaturer rundt null. Finnes i flere farger.