De fineste adventskalenderne for han, henne og barn

 

Vi kan alle være enige om at dette året har vært ganske trist. En mørk og grå høst har ikke gjort hverdagen lysere. Nå er den fine adventstiden rett rundt hjørnet og snart kan vi få hjelp av adventslys til å lyse opp hverdagene vår.  Har dere ikke en tradisjon for adventskalendere er kanskje året i år den rette tiden for å begynne med akkurat det. Alle fortjener en ekstra hyggelig desember. Bidra med å glede en pappa, mamma, besteforelder, samboer, kjæreste, barn, hund og katt. Vi har plukket ut våre favoritt adventskalendere.   

Til Henne

English Tea Shop-julekalender

English Tea Shop julekalender

Te-julekalenderen fra English Tea Shop er fylt med økologisk te som lar teelskeren telle ned til jul på den aller mest koselige måten som finnes. Tekalenderen er en koselig julekalender for voksne. Perfekt til en teelskende mamma, kjæreste, samboer eller bestemor.

kr. 249. kjøp her 

Lagerbeholdningen endrer seg raskt. Er denne varen utsolgt finner du andre flotte adventskalendere her

Bomb Cosmetics badebombe-julekalender

Bomb Cosmetics badebombe-julekalender

La din kjære få senket julestresset i desember ved at hun kan julebade! Badebombe-julekalenderen fra Bomb Cosmetics er smekkfull av julete badebomber, velduftende såper og deilige skrubbkremer som gjør julebadet ekstra koselig! Dette er en perfekt kalender til alle som er så heldige å ha et badekar. Mammaer, kjærester, samboer og tenåringsdøtre ville nok sette ekstra pris på denne adventskalenderen.

Kr. 749. Kjøp her 

Lagerbeholdningen endrer seg raskt. Er denne varen utsolgt finner du andre flotte adventskalendere her

Strømpekalender pastell 

adventskalender med strømper

Føttene trenger også ekstra kjærlighet frem til jul.  I denne adventskalenderen er det 24 stilrene, pastellfargede sokker som får fart på slitne føtter hver eneste dag frem til julaften. Dette er en adventskalender som både koselig, men også veldig praktisk. Alle trenger nye sokker. Sokkene er i størrelse 37-40.

Kr. 795. Kjøp her 

Lagerbeholdningen endrer seg raskt. Er denne varen utsolgt finner du andre flotte adventskalendere her

Luksuriøs marmelade-julekalender

Luksuriøs marmelade-julekalender

Skjem bort den du er glad i med den perfekte starten på dagen: Åpne marmeladekalenderen din til frokosten! Kalenderen fra franske Les Confitures a l’Ancienne er fylt med marmelade i flere gode smaker som forgyller hver eneste desembermorgen frem til julaften!

kr. 549. Kjøp her

Lagerbeholdningen endrer seg raskt. Er denne varen utsolgt finner du andre flotte adventskalendere her

Til Han

Chili Klaus-Julekalender

Chili Klaus-Julekalender

Glem den gufne sjokoladekalenderen – godterikalenderen fra Chili Klaus er forbeholdt de skikkelig modige! Chilien varmer ekstra godt i desemberkulden, og denne julekalenderen for voksne er smekkfull av chilikuler, chilikarameller og chilisjokolade hver eneste dag frem til julaften. Dessuten skjuler det seg en spesiell overraskelse på nyttårsaften!

Kr. 599. Kjøp her 

Lagerbeholdningen endrer seg raskt. Er denne varen utsolgt finner du andre flotte adventskalendere her

Grower’s Cup kaffe julekalender

Grower's Cup kaffe julekalender

La pappa, kjærsesten eller bestefar tell ned dagene til julaften med en god kopp kaffe med påfyll hver dag! Kaffekalenderen Grower’s Cup inneholder 25 poser med håndristet kaffe, og takket være den smarte emballasje kan du lage kaffen rett i posen.

kr. 529. Kjøp her 

Lagerbeholdningen endrer seg raskt. Er denne varen utsolgt finner du andre flotte adventskalendere her

Porsche Julekalender

Porsche Julekalender

Oppnå optimal julestemning med en Porsche julekalender! Bit for bit, bygger du opp en Porsche 911 i skala 1:43, en lydmodul med originalmotorlyden fra Porsche og en sokkel med miljøbilder. Julekalenderen er perfekt for bilelskeren og er en pen innredningsdetalj å ha framme året rundt!

kr. 899. Kjøp her 

Lagerbeholdningen endrer seg raskt. Er denne varen utsolgt finner du andre flotte adventskalendere her

Strømpekalender Fargerik

kalender med kule sokker

Strømpekalenderen vår er en morsom julekalender, fylt med 24 par strømper i størrelsen 40-45 som gjør føttene fargerike i desembermørket! Perfekt adventskalender til en pappa, samboer, kjæreste eller bestefar.

Kr. 795. Kjøp her  

Lagerbeholdningen endrer seg raskt. Er denne varen utsolgt finner du andre flotte adventskalendere her

MyMuesli grøt-kalender

MyMuesli müsli-julekalender

Forgyll hver eneste desembermorgen frem til jul med en god frokost! MyMuesli grøt-kalender inneholder porsjonsbegre med økologisk havregrynsgrøt i femten forskjellige smaker – hva sies om grøt med smak av sjokolade, vaniljeboller eller juleristede mandler? Dette er den perfekte adventskalenderen til den i familien som er opptatt av en sund start på dagen, men her med en liten julevri.

kr. 769. Kjøp her 

Lagerbeholdningen endrer seg raskt. Er denne varen utsolgt finner du andre flotte adventskalendere her

Til  Barna

Forskerfabrikkens julekalender 12 gaver

Forskerfabrikken fortsetter med suksessen. I år er kalenderen med helt nytt innhold. Den er utviklet for for å vekke barnas nysgjerrighet. Kalenderen inneholder 12 spennende aktiviteter for hele familien. Barna får testet seg i kjøkkenkjemi og eksperimenter. Søsken kan helt fin dele på en kalender. Kalenderen passer for barn mellom 6 – 12 år.

Kr. 899. Kjøp her 

Funko Pop! Harry Potter-julekalender

Funko Pop! Harry Potter-julekalender

Feir desember på magisk vis og tell ned til jul med Harry Potter-adventskalenderen fra Funko Pop! Bak hver luke skjuler det seg en liten vinylfigur fra Harry Potters verden. Denne kalenderen blir en fortryllende fin gave til alle Potterheads!

Lagerbeholdningen endrer seg raskt. Er denne varen utsolgt finner du andre flotte adventskalendere her

kr. 799. Kjøp her

Jelly Belly Jelly Beans-julekalender

kalender med gelebønner

 

La barna tell ned dagene til jul med søte gelébønner fra Jelly Belly! I denne Jelly Beans-julekalenderen skjuler det seg godteribønner i 24 forskjellige smaker, fra klassikere som blåbær, jordbæris og smørpopcorn til de mer sesongbetonede smakene som eple, polkagris og eggelikør!

kr. 349 Kjøp her 

Lagerbeholdningen endrer seg raskt. Er denne varen utsolgt finner du andre flotte adventskalendere her

Miss Cutie Pie julekalender med sminke

Miss Cutie Pie julekalender med sminke

Bak hver luke i Miss Cutie Pie-kalenderen skjuler det seg sminke, neglepynt og skjønnhetstilbehør som gjør denne søte julekalenderen med sminke til en perfekt overraskelse til den som vil sette farge på julemåneden!

Kr. 249. Kjøp her 

Lagerbeholdningen endrer seg raskt. Er denne varen utsolgt finner du andre flotte adventskalendere her

Puslespillkalender 300 brikker

Puslespillkalender

Den som venter på noe godt, venter alltid for lenge – bare spør barn som går og venter på julaften! Få tiden til å gå litt fortere med en puslespillkalender til barn, og la de de utålmodige små nissene pusle litt hver eneste dag frem til julaften!

Kr. 229. Kjøp her 

Lagerbeholdningen endrer seg raskt. Er denne varen utsolgt finner du andre flotte adventskalendere her

Til de firbente

Premium julekalender til hund m/kjøttbiter

Premium julekalender til hund m/kjøttbiter

Hunden må også få sin egen julekalender. Dette er en fin julekalender til hund med 24 luker med 24 deilige premium godbiter til hund. Hver luke inneholder snacksbiter fra Trixie. Smakfull snacks hunden vil glede seg til hver dag frem mot jul!

Kr. 85. Kjøp her

Premium julekalender til katt

Premium julekalender til katt

Fin julekalender til katt med 24 luker med smakfull premium snacks til pusen. Lukene inneholder godbiter fra trixie sortimentet i hver luke. Perfekt belønning til katt eller bare som en koselig godbit.

Kr. 85. Kjøp her