8 grunner til at barna vil elske Beitostølen

Den norske fjellheimen byr på helt unike naturopplevelser både sommer og vinter, men det er ikke alle steder som er like barnevennlige.
Ved foten av Jotunheimen har det tradisjonsrike Beitostølen et stort utvalg av aktiviteter der alle i familien finner noe de elsker og som tar deg med inn i naturen. Spektakulære Besseggen, rafting i fjellvann, klatring, spa og velvære samt egen aktivitetspark for barna er bare noe av det de byr på for opplevelseshungrige nordmenn i hele sommerhalvåret.

 

1. Aktivitetsparken

Beitostølen aktivitetspark har aktiviteter for hele familien, både for store og små. Bobbanen og Olabil-banen byr på fart og spenning. På varmedager er Bumper Boats en populær aktivitet. De minste synes det ekstra stas at Gråtass er på plass i bunnen av alpinpakken.

Se alle aktivitetene her

2. Riding 

Myhre Gård ligger 5 min kjøring fra Beitostølen i retning Fagernes, og kan tilby blant annet ny ridehall og oppstalling i flott stall med store luftegårder og masse utegang.

De tilbyr turridning i flott natur. Hver dag arrangeres turridning og mulighet for undervisningstimer.Alt fra dagsturer, halvdagsturer, 2 t turer og barneridning.

I tillegg har gården også andre aktiviteter hvor barna kan bli kjent med alle turen som bor her.

For mer informasjon ser her.

 

3. Beitostølen Trail Arena -familievennlig terrengsykling

Beitostølen Trail Arena er en 3,4 km grønn løype rundt Garli-myra. Denne forbinder parkeringsplassen ved Garli med toppen av stolheisen i Bjødnabakko og Nørre Knausen, der grusstien/rullestol-traséen slutter.

Arenaen har fokus på familievennlige løyper av grønn og blå vanskelighetsgrad, der du kan oppleve svinger med doseringer, kuler, broer og små hopp. For de som søker tøffer løyper finnes utallige røde og svarte naturstier i området.

Her ligger alt til rette for aktive dager for alle i familien. Se mer informasjonen her 

 

4. Valpetrening av huskyer

Socialising husky puppies | Beito Husky Tours

Den mest sjarmerende familieaktiviteten vi har på Beitostølen er å besøke kennelen vår. Perfekt sommeraktivitet for hele familien og for alle som er glad i hund. Tilbring en ettermiddag med de yngste i kennelen vår og hjelp dem med å få den selvtillit, styrke, koordinering og utholdenhet de trenger for å bli topp trekkhunder. Du vil også lære mye om det som skal til for å få til gode, glade sledehunder. Aktiviteten er ledet av en profesjonell guide med erfaring og passer for alle som er glad i hunder.

For mer informasjon og booking av tid ser her.

 

5. Nyhet – Beito Klatrepark 

Beito Klatrepark er en mindre men artig og utfordrende park i skogen i Beito. Elementene i  klatreparken er bygget med tau og skaper mer bevegelse i løypene. Dette gjør at klatreparken er mer livlig, utfordrende og morsom å klatre i. Det er tre forskjellige løyper, grønn,rød og sort, så her kan alle i familien finne løype som passer beste for de.  Klatreparken ligger i naturskjønne omgivelser og gir deg også mulighet til å ta et friskt bad når du har kommet deg igjennom.

For mer informasjon se her

6. Populære fjellturer for banefamilier 

Det gjelder å velge riktig rute når du tar med barna på fottur i fjellet. Vi har satt opp ti populære fjellturer for barnefamilier her.

 

7. Olestølen

Olestølen ligger naturskjønt til ved Olevatn i Øystre Slidre, 15 minutter nord-øst for Beitostølen og 40 minutter nord for Fagernes, langs Olevegen (bom). Her kan dere få oppleve livet på en gammel fjellgård og hilse på  geiter, hester, griser, katter og ender. Det er salg av ost og husflidprodukter.

Utforsk en av de vakreste innsjøer i Beitostø len området. Med utsikt mot Jotunheimen og mektige Mugnetind og Bitihorn i bakgrunnen. Dra nyte av guidens lokalt kunnskap for en trygg og behagelig opplevelse.

For de som ønsker å dra ut på egen hånd er det også mulighet for å leie kano.

 

Bo godt på Beitostølen

Kom til dekket bord og oppredd seng på et av våre flotte hoteller. Eller velg en av våre komfortable leiligheter eller koselige hytter. På Beitostølen kan du velge mellom to flotte hoteller, åtte leilighetskomplekser og fire hytteområder – alle i gangavstand fra sentrum  og restaurantene!

For mer informasjonen  og booking se her