Siren fikk 27.000 kr for gammelt gull hos Gullbanken – tre ganger mer enn konkurrentene tilbød

Har du gull liggende som du ikke bruker lenger? Lever det inn til Gullbanken å få penger i stedet for.

Historiske gullpriser med høyeste nivå siden august 2012 gjør at det er veldig gode tider for privatpersoner å selge gull. Men det er store forskjeller blant aktørene, og det er mye penger å tjene på å velge rett firma.

Etter å ha ryddet i skuffer, skap og smykkeskrin bestemte Siren Sivertsen seg for at nå var det på tide å selge sitt gamle gull. Hun var veldig skeptisk og redd for at gullet kunne forsvinne eller bli stjålet, men hadde bestemt seg for å undersøke mulighetene. Hun fikk tilbud fra en aktør som hun synes var alt for lavt, og følte seg heller ikke trygg etter å ha snakket med kundeservice. Hun tenkte ikke så mye mer på det før hun en dag så en artikkel fra Gullbanken og bestemte seg for å ta kontakt.

Har du gull liggende du ikke bruker lenger? Sjekk hva du kan få i penger her. 

Trygt, enkelt og personlig kundeservice

– For å være ærlig var jeg veldig skeptisk, og usikker om jeg i det hele tatt skulle ta kontakt. Men jeg må si jeg er helt overveldet over kundeservicen fra første kontakt med Gullbanken. Jeg stilte masse spørsmål og delte mine bekymringer, og fikk grundige og informative svar som gjorde at jeg følte meg trygg og ivaretatt. I dag er det veldig sjelden man treffer på så ærlige- og hyggelige mennesker som man virkelig føler man kan stole på. Det var som å snakke med min egen sønn, forteller Siren.

Hun veide gullet på kjøkkenvekten og regnet ut et estimat på hva hun ville få utbetalt på Gullpriskalkulatoren. Deretter pakket hun gullet i henhold til medfølgende bruksanvisning, leverte den forsikrede gullpakken på Posten og tok vare på kvitteringen som anvist.

Her ser du den store veksten gull har hatt fra 2016 til 2020. Graf: Utformet av Dagsavisen

– Alt var veldig raskt, enkelt og oversiktlig. De fulgte meg opp hele veien, og det var veldig betryggende at pakken var forsikret. Når til og med en gammel dame som meg får til dette så kan alle gjøre det, humrer hun.

Som lovet ble utbetalingen fra Gullbanken nesten tre ganger høyere enn tilbudet hun hadde fått hos konkurrentene. Noen timer etter hun hadde godtatt tilbudet på 27.000 kroner var pengene på kontoen hennes.

– Jeg ble veldig positivt overrasket over at det ble så mye penger. Beløpet ble høyere enn jeg selv hadde regnet ut på Gullpriskalkulatoren, og pengene var på konto på et blunk. Helt topp, jeg kunne ikke vært mer fornøyd, sier hun.

Bestill gratis gullpakke fra Gullbanken – uten forpliktelser 

 

Høy gullpris og ingen skjulte gebyrer

 

Gullbanken holder til på Hamar, og kjøper gull fra hele Norge. I motsetning til mange av konkurrentene har Gullbanken ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. Det er heller ingen minimumskrav til mengde gull. Derfor er den totale utbetalingen hos Gullbanken høyere enn hos konkurrentene.

– Om man har et lite gullsmykke eller et kilo gull spiller ingen rolle, alle er hjertelig velkommen hos oss. Vi jobber veldig hardt for å tilby en så god forretningsmodell og kundeservice som mulig, og har derfor åpent mandag til søndag 09 til 18 hele året slik at våre kunder raskt kan få svar på sine spørsmål, forteller Tommy Pedersen i Gullbanken.

Prosessen ved analysen av gullet blir utført i topp moderne fasiliteter med beste utstyr tilgjengelig. Gullbanken har Brukthandelbevilling fra Politiet, og alle vekter samt bruk av måleapparater er i henhold til Justervesenets krav og regelverk.

– Gullpakken er forsikret inntil 100 000 kroner med gratis frakt, og det er ingen kostnader forbundet med hele prosessen hos oss. Prisene du ser på hjemmesiden er det du får utbetalt den aktuelle dagen. Åpenhet og ærlighet er nøkkelord hos oss, og våre kunder skal føle seg 100 prosent trygg og informert til enhver tid, sier Pedersen.

Historisk høye gullpriser

 

Gullprisen har steget 49 prosent bare på de siste to årene, og er på høyeste nivå siden august 2012. I urolige tider stiger ofte gullprisen, og med historisk høye gullpriser er det nå veldig gode tider for privatpersoner å selge sitt gull.

– Med politisk uro i verden samt frykt- og usikkerhet tilknyttet Corona-viruset er det nå historisk sett veldig høye gullpriser. Våre kunder er velinformerte og smarte, og benytter nå sjansen til å selge sitt gull til rekordhøye priser, forteller Espen Johansen i Gullbanken.

Og for Siren Sivertsen er det ingen tvil om hvilket firma hun velger om hun skal selge gull ved en senere anledning.

– Jeg velger uten tvil Gullbanken igjen. Når jeg først har funnet mennesker jeg stoler på er jeg lojal, og jeg anbefaler Gullbanken på det varmeste til både familie, venner og bekjente. Og i stedet for gammelt gull som støver ned i skuffer og skap har jeg nå penger på konto som kommer mine kjære barnebarn til gode, avslutter hun.

 

Sjekk hva du kan få for gullet ditt!