Mitsubishi Outlander PHEV – Den perfekte hybriden for norske forhold?

Mitsubishi Outlander PHEV

Den nye versjonen av Norges mest solgte ladbare hybrid er blitt enormt populær. Både rekkevidde, plass, design og kjøreegenskaper er forbedret og gjør den enda bedre egnet til norske forhold.

Mitsubishi Outlander PHEV har vært en av de mest solgte bilene i Norge hvert år siden lanseringen i 2014, og vinteren 2019 er interessen for firehjulstrekkeren rekordstor.

Ifølge tall fra Opplysningskontoret for Veitrafikken (OFV) er økningen i salget hittil i år på utrolige 132 prosent sammenliknet med samme periode i 2018. En av årsakene til den økte populariteten er de betydelige oppgraderingene som er gjort på den nyeste modellen.

Vil du prøvekjøre Norges mest solgte ladbare hybrid – Mitsubishi Outlander PHEV?

 

Mitsubishi Outlander, sett bakfra, kjører på Norefjell.

Dette er oppgraderingene

Mitsubishi Outlander PHEV har blant annet fått kraftigere motor, oppgradert batteripakke, Bi-LED lys og to nye kjøremoduser. Med kjøreprogrammene Sport og Snow kan du utnytte den ladbare hybridteknologien enda bedre enn tidligere. Den elektriske rekkevidden er nå på opptil hele 54 kilometer.

– Det er flere oppgraderinger enn du kanskje ser ved første øyekast og før du prøvekjører. Den siste modellen har en videreforedling av fronten som kalles «Dynamic Shield». Den har kraftige LED-lys også når du benytter fjernlysene. Felgene har nytt design, og den har fått en type takspoiler som gjør at bilen ser litt større ut, sier Vegard Werner, produktsjef hos importøren MMC Norge AS. Innvendig er det nye seter med mer sidestøtte, og toppmodellen S Edition har fått eksklusive skinnseter med diamantsøm. Begge toppmodellene har nå svart innvendig taktrekk som standard.

Vegard Werner foran en Mitsubishi Outlander PHEV.
Vegard Werner, produktsjef hos importøren MMC Norge AS, har stor grunn til å glede seg over salget av Mitsubishi Outlander PHEV i vinter.

Mest solgte ladbare hybrid

Den kraftige økningen i salget har ført til at Mitsubishi Outlander PHEV nå er den fjerde mest solgte bilen totalt i Norge hittil i år. – Ferske tall fra OFV viser at Mitsubishi Outlander PHEV er den mest solgte ladbare hybriden i Norge så langt i år, faktisk selger den mer enn noen annen ikke-ladbare hybrid også, fortsetter Werner.

Vil du lese mer om nye Mitsubishi Outlander PHEV? Klikk her!

Siste sjanse nå i mars for den utrolige leasingprisen!

Frem til 31. mars slår Mitsubishi til med et meget godt tilbud på leasing av topputstyrt Outlander PHEV Instyle+.

Prisen er kun 2990 kroner per måned*. I den faste lave månedsprisen får du vinterhjul og metallic lakk inkludert.

* Pris gjelder bil levert forhandler i Oslo. Kostnad for frakt til lokal forhandler tilkommer. Tilbudet gjelder et begrenset antall biler. Gjelder biler registrert innen 31.03.2019. Leasingavtale startleie/etablering kr 75.513. Totalpris kr 183.153 (varierer med rentenivå). 36 mnd. bindingstid, kjørelengde 45.000 km.

Gratis og helt uforpliktende prøvekjøring

Det økte salget i vinter har også ført til at Mitsubishi-forhandlere i hele landet har opplevd en sterk økning av kunder som ønsker å prøvekjøre Outlander PHEV.

– Alle våre forhandlere tilbyr selvsagt både gratis og uforpliktende prøvekjøring av Outlander PHEV. Ved å fylle ut et kortfattet registreringsskjema på våre hjemmesider, kan du enkelt bestille prøvekjøring hos din nærmeste forhandler, forteller Werner.

Stilig interiør i gråtoner.
Den siste Outlander PHEV-modellen har fått en designmessig ansiktsløftning

– Skreddersydd for norske forhold

Rekkevidden for den nyeste Outlander PHEV som ren elbil er som nevnt på opptil 54 kilometer.
54 kilometer kan høres lite ut, men iflg Nasjonal Transportplan kjører i gjennomsnitt en norsk bil bare 34 kilometer hver dag. Det er jo ikke bare kjøring til og fra jobb eller butikk men også andre aktiviteter i hverdagen.

– Dette er målt med den nye og strengere testmetode, slik at man kan kjøre på ren elektrisitet i hverdagen. På langtur slipper du «rekkeviddeangst» og «ladeangst», sier Werner.

Bilen har også topp moderne sikkerhetssystemer som blant annet 360 graders kamera, blindsonevarsel, fjernlysassistent, adaptiv cruise control og mye mer. I tillegg er SUV-en stillegående og har praktiske systemer som tilbyr Apple CarPlay, og den er klargjort for Android Auto, Google Maps, Spotify og mer, rett opp på en trykkfølsom skjerm.

Siden lanseringen av Outlander PHEV i 2014 er det solgt over 19.000 biler fra den norske importøren. Det betyr at den er en av landets mest solgte biler.

Vil du vite mer om bilen? Da skal du klikke her

Hele 7 års garanti og lengre rekkevidde

Mitsubishi har også satt 7 års garanti på Outlander PHEV. Det sier mye om hvor stor tro Mitsubishi har på bilen.

Rekkevidden er også ytterligere forbedret. Bilen lar oss kombinere aktiv livsstil med sunn økonomi, og hensynet til miljø er ivaretatt. Med Outlander PHEV skal du kunne kjøre på snaue 0,2 liter per mil ved blandet kjøring. Hvis du bare skal en kort strekning er det elektrisk opptil 54 kilometer. Dette gjør SUV-en til en av hybridene som kjører lengst på strøm.

– Dette er rett og slett en avgiftsvinner som har tatt Norge med storm. Outlander PHEV er skreddersydd for norske forhold til en familievennlig pris, avslutter Werner.

Fakta om Mitsubishi Outlander PHEV

  • Norges mest solgte ladbare hybrid
  • Nå med nyere design og økt komfort
  • Bilens ladekabel kan kobles til 10A stikkontakt (kreves egen kurs med jordfeilbryter type B)
  • Ladetid for hurtiglading er 25 minutter for 80 prosent kapasitet
  • Elektrisk rekkevidde: Opptil 54 km (NEDC/CO2MPAS)
  • Blandet forbruk: 0,18 liter/mil (NEDC/CO2MPAS)
  • Engangsavgiften er nå 13 388 (16 436 for S Edition) per januar
  • Pris: Fra kr 435 800,-

Vil du prøvekjøre Outlander PHEV- Norges mest solgte hybrid?