Nå leverer TINE middager hjem til eldre

Fra fiskeboller til kalkunkjøttboller og lettsaltet torsk. TID fra TINE har startet med hjemlevering av næringsrike middager og mellommåltider tilpasset eldre. Å tilberede maten selv kan være en utfordring for eldre, og det ønsker TID fra TINE å gjøre noe med!

Bestill hjemlevering her! 

Næringsrike middager

Hver uke byr TID fra TINE på spennende, nye retter som blir levert hjem til eldre. Maten leveres helt inn i kjøleskapet til de eldre, og det finnes gode alternativer for de som har allergier.  Størrelsen på middagene kan tilpasses, og man kan når som helst bytte ut måltidene og endre antall middager. Raspeballer, lettsaltet torsk, kalkunkjøttboller og nakkekoteletter er bare noe av det som står på middagsmenyen. I tillegg til middager, finnes det også gode mellommåltider for å holde energinivået oppe dagen gjennom. Fra appelsinjuice til yoghurt og melk- TID fra TINE sørger for at man aldri går på tomgang!

 Ønsker du å vite mer om TID™ fra TINE? 

Mer TID

Å hjelpe bestemor eller bestefar med middagen kan være krevende i en hektisk hverdag. Derfor ønsker TID fra TINE å hjelpe til med dette. Med sin ny måltidstjeneste gjør de hverdagen enklere for eldre og pårørende. I tillegg til mat leverer TINE også mer TID.  Dette er et tilbud til de som ønsker å få hjelp til små gjøremål i hjemmet eller andre hyggelige ting. Stort eller smått, tidsvertene fra TID™ kan være der i opptil tre timer. Det kan være praktiske, aktive og hyggelige ting som å servere den medbrakte middagen, å ta oppvasken, skifte en lyspære, henge opp klesvasken, ta et slag ludo, gå en tur eller sitte ned og prate over en kopp kaffe.

 

Bestilling kan gjøres både på nett eller per telefon av enten pårørende eller senior selv.

Ønsker du som eldre, eller som familiemedlem, mer informasjon om Tid™, send oss en mail eller ring oss for en hyggelig prat!

Bestill ved å sende oss en e-post hei@tid.tine.no eller ring 51 37 14 98.

Mer informasjon om TID fra TINE finner du her!