Hjelpe bestemor med middagen?

Næringsrike middager krever ofte litt planlegging, og de kan ta tid å lage for eldre. Og kanskje er det vanskelig å komme seg ut nå på vinterstid? Med Tines nye måltidstjeneste TID, kan du lett hjelpe bestemor eller bestefar med å få middager levert hjem på døra!

Måltidene fra TINE

TID fra TINE leverer middager, mellommåltider og desserter hjem til seniorer som kan tenke seg å få næringsrik mat levert hjem. Mellom 10.00-13.00 og 13.00-16.00 kjører tidsvertene til TID ut maten som blir levert helt inn i kjøleskapet til den som bestiller. Fra lettsaltet torsk til kalkunkjøttboller og shepherd’s pie- her er det noe for enhver smak! Det er fullt mulig å endre både mat, antall middager, mellommåltider etc.

Les mer om TINE TIDher

MerTid

I tillegg til maten, kan man bestille tilleggstjenesten MerTid , der tidsvertene har mulighet til å hjelpe de eldre med ulike oppgaver i hjemmet. Fra å ta ut av oppvaskmaskinen til å slå av en prat over en kaffe- her er det de eldre som selv bestemmer hva tiden skal brukes på. Tidsverten kan være der fra en til tre timer om ønskelig.  Hva tiden skal brukes på,  kan planlegges på forhånd eller man blir enige om ønsker og behov ved første besøk.

Ler mer om MerTid

Praktisk hjelp-ferdige måltider-på døren

Slik fungerer det

Abonnementet fra TID fra TINE kan hele tiden endres på, og det er opp til hver enkelt hvor mange middager/mellommåltider man ønsker å få levert i uken. Her kan man selv velge om man skal bestille til seg selv eller til andre. Det er også mulig å endre på porsjoner, og TINE har alternativer til de som har allergier.

Ønsker du å bestille måltider eller ønsker du mer informasjon om TID™ fra TINE? Send en mail eller ring oss! Vi hjelper deg gjerne.

hei@tid.tine.no

Tlf: 51 37 14 98