5 grunner til at du bør dra til Georgia og Armenia nå

Storslått natur, et kultureldorado og matopplevelser som tar pusten fra deg. Georgia, landet som Knut Hamsun kalte  for Æventyrlandet i sin tid, har lenge vært et populært reisemål for fjellentusiaster. De magiske Kaukasusfjellene har lokket aktive turister til det østeuropeiske landet som byr på et behagelig klima året gjennom. Georgia har blitt et drømmereise for naturelsker, turgåere og kulturinteresserte!  Armenia er det historiske knutepunktet mellom øst og vest og deres vin- og mattradisjoner lokker også matinteresserte hit. Det naturskjønne landet er verdens eldste kristne samfunn, og her finner du en overflod av imponerende steinkirker!

Bli med oss på en 11-dagers tur til Georiga og Armenia!

På din reise til Armenia finner du en overflod av imponerende steinkirker og klostre som utstråler verdighet, harmoni og en storslått skjønnhet og ro. På vår vakre reise til Armenia skal vi oppleve noen av landets største severdigheter, spise lokal mat, og nyte synet av Armenias imponerende og berikende natur. Alle våre reiser til Armenia har norsktalende reiseleder som sørger for at du får en opplevelsesrik og god reise.

   5 gode grunner til at du bør dra til Georgia og Armenia

  1. Naturen i Georgia er hovedgrunnen til at mange valfarter til det eventyrlige landet. Et landskap som består av tallrike utsiktspunkter, dramatiske kløfter, brusende elver, tette skoger og høye fjelltinder, er lokkemat for mange nordmenn som elsker naturopplevelser.
  2. Kulturinteresserte vil finne mye glede begge landenes historie. Ifølge Bibelen var det i Armenias hovedstad Jerevan at Noah støtte på grunn med arken.
  3. Mattradisjonene står høyt i begge landene. Det blir servert lekre måltider med grillet kjøtt krydret med ville fjellurter, solmodne frukter, friske og allsidige salater, skjønne oster og ikke minst tynne, ferskbakte brød fra de karakteristiske steinovnene.
  4. Vinområdet. Georgia er et eldgammelt vinland og blant verdens første vinprodusenter. Her opplever man små landsbyer med ekte gjestfrihet. Bak troner det majestetiske Kaukasusfjellene. Her kan man besøke fantastiske vinmarker og store ferskenhager.
  5. Gjestfriheten er stor i både Georgia og Armenia. Dette hever reiseopplevelsen, og gjør at mange som besøker landene reiser tilbake flere ganger.

    Bestill din nye drømmereise her!