TINE TID er den perfekte måltidstjenesten for seniorer

Praktisk hjelp-ferdige måltider-på døren
Og de kan også hjelpe deg med alt fra å ta oppvasken til å henge opp klær! Bestill ved å sende oss en e-post hei@tid.tine.no eller ring 51 37 14 98

– Det som er bra er at jeg får ferdige middager levert hjem til meg av TINE, og da slipper jeg å gå og handle, sier Solveig på 92 år. Hun er en av kundene til Tid™, en tjeneste som leverer både middager og praktisk hjelp til seniorer. Når man blir eldre kan det være utfordrende å få i seg varme måltider hver dag. Det kan være lett å ty til brødmat når det skorter på middagsinspirasjon. Med TINE Tid slipper du å tenke på hva du skal lage til middag! Fra byggrynslunsj til lettsaltet torsk og kalkunkjøttboller. Hver uke kan du velge mellom et spekter av mellommåltid, tradisjonsrike middagsretter og desserter!

Mer tid

I tillegg til at TINE leverer middager hjem, tilbyr de også tid til den enkelte. I et samfunn der alt skal skje så fort, setter vi av tid til deg som ønsker det. Ved første besøk blir man enige om hva tiden skal brukes til, og hvor lenge tidsverten skal være der. Det kan være alt fra hjelp til å henge opp klær, til å handle eller ta ut av oppvaskmaskinen. Våre tidsverter er behjelpelige med det meste!

 

middagstallerken på bordet

Uten mat og drikke, duger helten ikke. Derfor tilbyr vi fiks ferdige middager og desserter levert på døren hver uke. Ingen planlegging, ingen handling, ingen matlaging, ingenting å tenke på.
Les mer

 

 

 

Opplever du ofte å bli litt for sulten mellom dagens hovedmåltider, eller at du går fullstendig tom for energi? Eller har du bare lyst på noe godt til kaffen? Utvid ditt abonnement med drikke og gode mellommåltider.
Se utvalg

 

 

 

MerTid er ekstra tid med den som leverer maten du har bestilt. Tiden fyller du med det du vil – praktiske ting, aktive ting eller hyggelige ting, stort eller smått.
Les mer

 

 

Ønsker du å bestille måltider eller ønsker du mer informasjon om TINE Tid™?
Kontakt oss! Vi hjelper deg gjerne.